2017 m. gegužės 20 d., šeštadienis

Seminarai ikimokyklinio ugdymo pedagogams

Seminarai ikimokyklinio ugdymo pedagogams Vaikų ugdymo seminarus aplanko 225 tėvai per metus. Utenoje vyks praktinis seminaras „Šiuolaikiškas kokybiškas ikimokyklinis ugdymas“. Seminare dalyvaus ikimokyklinio ugdymo įstaigų auklėtojai, aplinkinių.

Seminarai ikimokyklinio ugdymo pedagogams
Seminarų ciklas, skirtas technologinio ugdymo kokybei tobulinti. Ugdymo plėtotės centras, atsižvelgdamas į technologijų mokytojų pageidavimus, 2013–2016. Kvalifikacijos tobulinimo seminaras „Etnokultūros elementai. Kviečiame registruotis priešmokyklinio ir ikimokyklinio ugdymo pedagogus, dirbančius.
Seminarai ikimokyklinio ugdymo pedagogams
Ikimokyklinio ugdymo ir kitų švietimo įstaigų pedagogai.


Seminaro lektorės - Šiaulių Gytarių progimnazijos mokytojos ekspertės. Mokymai ikimokyklinio ugdymo auklėtojoms, priešmokyklinio ugdymo pedagogams ir socialiniams pedagogams, dirbantiems su. Mokymus sėkmingai baigė 399 dalyviai, kurie seminarų metu gilinosi į tokias temas kaip. Seminaras Noreikiškių lopšelio – darželio „Ąžuolėlis“ pedagogams. Seminaro tikslas – padėti pedagogams pertvarkyti mokymo procesą. KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO SEMINARAI SKIRTI. Vaikystės Sodo akademija ir į ją kviesime ne tik tėvus, bet ir pedagogus, dirbančius su ikimokyklinio ir pradinio amžiaus vaikais.


Socialiniams darbuotojams ir socialiniams pedagogams.

Seminarai ikimokyklinio ugdymo pedagogams
Kūrybos žingsniai: mokomės literatūros 9–10 klasėje“. Veiklos kokybės įsivertinimas ikimokyklinio ugdymo įstaigoje. Prevencinės programos ir veiklos socialinio pedagogo darbe. Paskaita "Klausimai - atsakymai 5-12 klasių pedagogams, klasių auklėtojams su. Sigitos Burvytės paskaita ikimokyklinio ir pradinio ugdymo pedagogams. Kūrybinių skaitymų užsiėmimai minėtų klasių mokiniams ruošiami bendradarbiaujant su naujos lietuvių kalbos ir literatūros pagrindinio ugdymo bendrosios. TECHNOLOGIJŲ MOKYTOJAMS, BŪRELIŲ VADOVAMS.


O r g a n i z u o j a m e gerosios. Pedagogams, socialiniams pedagogams ir darbuotojams, švietimo pagalbos specialistams. Profesinio tobulėjimo seminarų ciklas mokytojams bei mokyklų vadovams „ISM. Ilonos Bumblauskienės seminaras „Super auklėtoja“, skirtas priešmokyklinio ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų pedagogams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...