2017 m. gegužės 17 d., trečiadienis

Silko tekstile kainos

Silko tekstile kainos Mūsų tikslas – pasiūlyti aukščiausios kokybės audinius už geriausią kainą. ILKO TEKSTILĖ - audiniai dizaineriams, siuvėjams ir Tau. Gražaus savaitgalio linki Jums Šilko Tekstilė :).

Silko tekstile kainos
Norecisu suzinoti ar turit dryžuoto satyno su silku arba vieno satyno ar silko ir kokios kainos reikti daug audinio. Sudėtis: 100 % šilkas Gamintojas: Indij. Gal kuri matėte Gariunuose kokios kainos šifono ir atlaso ? O Kaune, kur dar yra medziagu iskyrus Silko tekstile?
Silko tekstile kainos
Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Šilko tekstilė. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės.


Seniausi žinomi šilko audiniai rasti Altajaus kalnuose ir priskiriami VI-V a. Bendra galutinė pirkimo sutarties (laimėjusio pasiūlymo) kaina Eur su. Vasarinė Tencelio antklodė su natūralaus Mulberry su šilko užpildu - A klasė 140x200cm (0,50kg). Mūsų “Audrineta” salonuose Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje siuvamos užuolaidos, romanetės, austrijietės, širmos, patalynė, lovatiesės, staltiesės, pagalvėlės ir kiti. UAB „Šilko tekstilė“ (Į.k. 134820013), 627. Patalynė, namų rūbai, tekstilė iš šilko, vilnos, lino, medvilnės. Visus produktus vienija kokybė ir natūralumas - pagrindiniai prabangos bruožai.

Silko tekstile kainos
Prekių ir paslaugų pirkimo vertė mažesnė kaip 58 tūkst.


Originalaus dizaino tekstilė išskirtiniam interjerui. C, šalia audinių parduotuvės "Šilko tekstilė" tel. Jei norite mokėti mažiausią kainą, užsakykite prekę internetu. Mažmenine ir didmenine siuvimo reikmenų prekyba Lietuvoje. Puiki proga atsinaujinti kokybiškais gaminiais už patrauklią kainą: įvairių spalvų ir raštų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...