2017 m. gegužės 4 d., ketvirtadienis

Siuveja vilniuje kaina

Siuveja vilniuje kaina Dėl viso to aš negalvoju apie kainą, ateikite, aš jums pasiuvu rūbą, o jūs. Kvalifikuota siuvėja sukerpa, siūna, taiso drabužius. LINE SIUVIMO AUKŠTAS kviečia visus norinčius išmokti siūti, pasijusti.

Siuveja vilniuje kaina
Kūdikių pleduko iš skiautinių siuvimas kaina individuali 18. Siuvimo ateljė kainos tai nežmoniškos! Man taip pat reikalinga siuvėja Vilniuje. Kokia kaina užtrauktuką pakeisti džinsuose?


Siuveja vilniuje kaina
Drabužių taisymas ir siuvimas Vilniuje, Ulonų gatvėje. Užuolaidų siuvimas, patalynės siuvimas. Siuvausi pas siuvėją visai neseniai sijoną, liemenę ir kaklaraištį. Cia labai priklausys nuo to pas koki siuveja eisi. Pavyzdžiui, vasariška suknelės kaina siekė nuo 70 litų. Tuo tarpu siuvykloje už šį drabužį, palyginus penkių siuvėjų siūlomų paslaugų kainą. Kailinių, odinių drabužių taisymas, siuvimas. Ieškoma siuvėja darbui namuose, VILNIUJE.


Esu ilgametę patirtį turinti siuvėja.

Siuveja vilniuje kaina
Sandros Celiešiūtės galvos skausmas – įdarbinti siuvėją už 800 eurų. O mūsų kainos privalės kilti, nes, pavyzdžiui, kas mums tiekia. Gal kas galite rekomenduoti gerą, nebrangią siuvėją siuvančią vestuvines sukneles Kaune ar Vilniuje? Siūlomo darbo aprašymas: Reikalinga siuvėja ne visai darbo. Siuvėja pastebėjo, kad moterys namuose nebesiuva patalynės. Mūsų siuvėjos–dizainerės pasiūlys Jums stilingų idėjų ir patars, kas šiuo metu madinga. Ar jūs leidžiate sau tokią prabangą siūtis drabužius pas siuvėją?


Bet jus pagalvokite i ta kaina ir ieina sukneles eskizo sukurimas ir lekalu. Greitas ir kokybiškas drabužių taisymas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...