2017 m. gegužės 27 d., šeštadienis

Siuveja vilniuje pigiai

Siuveja vilniuje pigiai Siuvėjas siūlo šias paslaugas: siuvimas pagal individualius užsakymus, moteriškų drabužių siuvimas , drabužių taisymas , vaikiškų drabužių siuvimas . Patirti turinti siuveja iesko darbo namuose. Ieškome konstruktorės - siuvėjos moteriškiems drabužiams konstruoti ir siūti su ilgamete konstravimo patirtimi, kuri dirbtų savo namuose arba patalpose ir galėtų.

Siuveja vilniuje pigiai
Siuvu ir taisau drabužius namuose, kokybiškai ir pigiai lenkiu kelnes, įsiuvu. Gal merginos žinote kokių siuvėjų ar pati esate iš jų, kuri galėtų nebrangiai pasiūti pagal mano modelius? Siuveja stiliste ieško darbo namuose. Kailinių, odinių drabužių taisymas, siuvimas.
Siuveja vilniuje pigiai
Ieškoma siuvėja darbui namuose, VILNIUJE.


Sveikos, gal kam reikia geros siuvėjos Vilniuje paslaugų? Rekomenduoju, labai faina ir suuuper siuvėja, viską aptaria, pataria, papasakoja. Siuvyklose siųtis brangu, manau namie siunančios pigiau ima. Siuvėjos vestuvinei suknelei ar jos pataisymui50 žin. Tad pigiai visų šių sričių GERAI išpildyti neįmanoma. Ir tuomet natūraliai kyla įtarimas - pigus siuvėjas. Audiniai Vilniuje, PC "Mada", Viršuliškių g. Sandros Celiešiūtės galvos skausmas – įdarbinti siuvėją už 800 eurų.


Siuveja vilniuje pigiai
Suplyšo, sakykime, užtrauktukas, tai žmogui yra pigiau jį nusipirkti už. Tuo tarpu siuvykloje už šį drabužį, palyginus penkių siuvėjų siūlomų paslaugų kainą, tektų mokėti bent jau nuo 100 iki 200 litų ar daugiau. Ar jūs leidžiate sau tokią prabangą siūtis drabužius pas siuvėją? Siūlomo darbo aprašymas: Reikalinga siuvėja ne visai darbo dienai siūti pirštines sportui namie. Siuvėjai siūlau darbą namuose Vilniuje pusei darbo dienos. Stilingi aksesuarai, siuvenyrai papuoš jūsų šiltų namų. Patyrusi rūbų konstruktorė-siuvėja kokybiškai, greitai ir nebrangiai siuva.


Greitas ir kokybiškas drabužių taisymas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...