2017 m. gegužės 20 d., šeštadienis

Smaragdo miesto burtininkas

Smaragdo miesto burtininkas Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Tai nuostabi pasaka-apysaka apie mergaitę Elę, netikėtai. Keturios šio serialo charizmatiškosios herojės sukūrė iliuziją apie svajonių šalyje įsikūrusį „smaragdo miestą“.

Smaragdo miesto burtininkas
Tikrai labai geras ir gražiai pastatytas. Urfinas Džiusas ir jo mediniai kareiviai. Nuotraukos pažymėtos raktažodžiu smaragdo miesto burtininkas. Tik registruoti vartotojai gali rašyti.
Smaragdo miesto burtininkas
Rengėjai: Saulis, Bronius, 1928-1980, vert. Smaragdo miesto burtininkas - Frenkas Baumas.


Publikuota: 1996-03-21 Autorius: Virginijus Gaivenis Rašyti komentarą. Volkovas SMARAGDO MIESTO BURTININKAS. Rankose laikote naują, šviesų ir džiugų „Nuostabiojo Ozo šalies burtininko“ leidimą, kuris yra. Laimėkite knygą „Nuostabusis OZO šalies burtininkas“ (baigėsi). Pirmoji jo knyga „Nuostabusis Ozo šalies burtininkas“, pasirodžiusi 1900 metais, tapo tik. Dorotės ir jos bendrakeleivių nuotykius. Kartu su geltonų plytų kelio istorija užaugo jau ne viena Lietuvos vaikų karta.

Smaragdo miesto burtininkas
Modernus būdas susipažinti su istorijomis, privedusiomis prie garsiojo „Ozo burtininko“ visatos atsiradimo.


Bunino „Tamsiosios alėjos” (1996 m.), A. Tad dėvėdami tokius akinius visą pasaulį gali- me pamatyti kaip ištisinę. Lyman Frank Baum Geltonų plytų kelias pagal Ozo šalies burtininkas: rež. Title: Nuostabusis Ozo šalies burtininkas, Author: Nieko rimto, Name:. Keistuolių teatro archyvo nuotrauka. Jozefas Knechtas iš to paties „Stiklo karoliukų žaidimo“. Vaikystės knyga, palikusi didžiausią įspūdį?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...