2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Stiklita virtuves sieneles

Stiklita virtuves sieneles Galime pasiūlyti Jūsų pasirinkto dydžio, formų ir dizaino sieneles su spauda. Dažniausiai stiklo sienelės montuojamos virtuvėje – tarp spintelių ir virtuvės. Stiklas virtuvėje su vaizdų tai gana nauja produkcija sparčiai populiarėjanti Lietuvoje.

Stiklita virtuves sieneles
Stiklo sienelės storis bei montavimo būdai. Stiklinės virtuvės sienelės, langų grafika, foto tapetai. Maisto, riebalų, garų paliktų dėmių ant sienos tarp spintelių nepaslėpsi, todėl iš daugelio galimų alternatyvų virtuvės sienelių priežiūrai mes siūlome pasirinkti. Virtuvėje vietoj plytelių galima naudoti dažytą, laminuotą stiklą.


Stiklita virtuves sieneles
Lengvai pritaikysite dažytą stiklą savo virtuvėje, nes yra platus spalvų pasirinkimas. Stilingas ir modernus stiklas virtuvėje - lengva priežiūra: dažytas Lacobel stiklas ir stiklas su grafika(fototapetas). Naudojamas stiklo sienelėms ir durelėms. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Stiklita. Mes stiklitoje daremes virtuvei sienele. Grūdinto, laminuoto, dekoruoto stiklo gaminiai bei veidrodžiai.


Ta proga ikelsiu paveiksleliu, kokios virtuves mane zavi 4u. Prieš pora trejetą metų buvo užėjusi masinė mada sienelę daryti iš to pačio paviršiaus kaip ir stalviršis (HPL). Dušo kabinos, pertvaros ir sienelės.

Stiklita virtuves sieneles
D antkapius iš stiklo, veidrodžius. Virtuves baldai, triplex sieninis stiklo skydas Кухонный фартук glass på kjøkkenet - Duration: 0:33. Berėmio stiklo pertvaras, stiklo sieneles, stiklo stogelius, virtuvės.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Stiklas tarp spintelių, arba stiklo sienelė virtuvėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...