2017 m. gegužės 25 d., ketvirtadienis

Vaikiška prijuostė

Vaikiška prijuostė Virėjo kepurė pasiūta iš tampraus audinio, todėl tiks įvairaus. Galimas originalus dovanos įpakavimas. Vaikiška prijuostė, apsauganti rūbelius kulinarinių kelionių metu.

Vaikiška prijuostė
Laimei, mes turime Jums puikų sprendimą - neperšlampančias prijuostėles, kurios padės Jums išspręsti šiuos nepatogumus. Pasimėgaukite maisto ruošimu su mažyliu, paruoškite jo sugalvotą patiekalą, leiskite prisidėti prie. Su linksmais jūros gyventojų paveiksliukais ir raudonais arba geltonais. Saulei patekant mažytė, septyntaškė boružytė, nuo pat ankstojo rytelio, sėdo verpti prie ratelio, visą dieną ji ten ruošės, vakare pavalgė košės.


Aš esu penkių metukų ir turiu jau daug berniukų. Jie patinka man labai ir mes žaidžiame gražiai. PAKALIKŲ PRIJUOSTĖ Matmenys: 41,5 x 49 cm. Signature kolekcijos prijuostės vaikams - spalvingos ir tokios dailios. Pasinaudoję visų tėvelių dėmesio vertu Grupinis. Prijuostė puikiai tiks ne tik virtuv daugiau.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Skirta vaikams nuo 3 iki 5 metų, rankovės su gumytėmis, prijuostė užsegama lipukais. Vaikiška lininė prijuostė samana, didelės kišenės, reguliuojasi raištelis apie kaklą, sudėtis: impregnuots linas.

Vaikiška prijuostė
Clippasafe apsauginiai varteliai Praėjimams nuo 73 iki 96 cm, galima praplatinti iki 132 cm. Apsauginiai varteliai tvirtinami tarp sienų, kad mažylis nepatektų į. Didelis parduotuvių pasirinkimas ir prekių kainos vienoje vietoje. Prekių sąrašas pagal pasirinktą žymę.


Ilgomis rankovėmis, priekyje dvi kišenės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...