2017 m. gegužės 3 d., trečiadienis

Zalgiris bilietai

Zalgiris bilietai Informacija abonementų kortelių savininkams! Kauno „Žalgiris-2“ žengė į NKL ketvirtfinalį (VIDEO) (0). Anadolu Efes“ Antradienis, 2017-03-21 19:44h.

Zalgiris bilietai
EA7 Emporio Armani Penktadienis, 2017-03-31 19:44h. Gilios krepšinio tradicijos, šlovinga istorija, nuoseklūs. Pirkti bilietą VYTAUTAS - ŽALGIRIS Populiarus S 2017-03-12 17:00.


Arena is the biggest multifunctional arena in the Baltic region. Laisvės alėjos šalia „Žalgirio“ arenos persikėlusi Kauno. Lietuvos rytas“, „Žalgirio“ arena, Kaunas. Alytaus sporto ir rekreacijos centras, Alytus. Parduodu 4 bilietus i Zalgiris - Panathinaikos varzybas. Bilietai gerose vietose pirmame aukste.


Pridedu arenos plana su pazymetom vietom. Krepšinio aistruoliai baigia išpirkti bilietus į žalgiriečių. Vilniuje gyvenantys „Žalgirio“ aistruoliai su nekantrumu laukia artėjančių Eurolygos kovų ir šluote iššlavė visus 400 bilietų į artimiausias. Vykstate iš Kauno į Klaipėdą, Palangą, Vilnių ar atgal?

Zalgiris bilietai
Nepraleiskite progos važiuoti “Žalgirio” autobusu, kuriuo į rungtynes važinėja Jūsų mylimiausi. Vilniaus klubo sirgaliai jau gali įsigyti bilietus į pirmąsias sezono. Tai paaiškėjo tinklalapiui „eurohoops. SVARBU: varžybų dieną bilietai brangs + 0. Jau galima įsigyti bilietus į pirmąsias VMFD „Žalgiris“ komandos namų rungtynes UEFA Europos lygos atrankos varžybose.


Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys. Išankstinius bilietus galite įsigyti visose "TIKETOS" platinimo vietose. Valinskienės jubiliejinis koncertas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...