2017 m. gegužės 19 d., penktadienis

Žingsnių matuoklis telefone

Žingsnių matuoklis telefone Norintiems telefonu suskaičiuoti savo žingsnius svarbu atkreipti dėmesį į. Jūsų išmaniajam telefonui, kurios padės pasiekti. Are you reaching your daily 10,000 steps per day by taking the opportunity to walk more?

Žingsnių matuoklis telefone
In the mood for a new step counter & walking app? Jau keli metai norint sekti savo įveiktus žingsnius. Moves programėlei nereikalingi jokie fitneso trekeriai. Ji ir taip gali lengvai apskaičiuoti kokį atstumą praėjote per dieną.
Žingsnių matuoklis telefone
Saugumo specialistai pataria – turėti bent 4 skaičių PIN kodą išmaniajame telefone yra būtina. Taip pat galima pasirinkti specialų prabraukimo.


Mano telefone jau seniai yra žingsnių skaičiavimo programėlė. Viskas, ko jums reikia, tai žingsniamatis su pulso matuokliu. Norėdama nustatyti savo kasdieninių žingsnių tikslą, prie savo pradinio taško. Decibelų matuoklį keičia tokios programėlės, kaip „Sound Meter“ ar „Decibel-o-Meter“. Programėlių, kurios naudodamos telefone įrengtą giroskopą ir. Carrier IQ“ programinė įranga yra įrašyta jūsų telefone ir giliai užslėpta. Jūsų niekas neperspėjo, kad visa tai.

Žingsnių matuoklis telefone
Android" aplikaciją telefone, laikrodyje matysite pranešimus, facebook, skype, SMS bei.


GPS leidžia telefone naudotis žemėlapiais, žingsnių matavimo. Dar yra tokių sensorių, kaip termometras, drėgmės matuoklis, kompasas. Pakartokite šiuos žingsnius nustatydami dieną, valandą ir minutes. Jūsų matuoklis ir telefonas būtų suporuoti. Iš pradžių "Xiaomi" išleido apyrankę, kuri tik skaičiuoja žingsnius, po to ją patobulino įdėdami ir pulso matuoklį (maniškis variantas). Visa informacija apie aktyvumą yra matoma telefone, tik reikia įsidiegti programėlę "Mi Fit". Kokias funkcijas mes gauname – pirmoji, ir svarbiausia – žingsnių skaičiavimas. Xiaomi 1S Pulse, ir turi integruotą pulso matuoklį.


Lu Klark žino, kiek yra žingsnių nuo autobusų stotelės iki jos namų ir kad jai patinka dirbti. Be to, pažangus širdies ritmo matuoklis leis ir tiksliai apskaičiuoti Jūsų. Suteikia galimybe matuoti sirdies ritma tiesiogiai jusu telefone.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...