2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Batai vaikams skelbiu

Batai vaikams skelbiu TIK PAS MUS DIDZIAUSIAS PASIRINKIMAS GEROS AVALYNES , ir DRABUZIU VAIKAMS UZ GERA KAINA ! Pirkti nauji North 66 parduotuvėje, nešioti vieno vaiko. Lakstus padukas, tikrai nėra sunkūs, kokybiški, jau 5 metai išbandyti vaikų, pamėgti vaikų, sutvirtintu užkulniu.

Batai vaikams skelbiu
Batai vaikams KENNY TRACK juodi tik 110euro(su pvm). Batai kokybiski ir silti,viduje vilna,vidus issiima. Vaikų drabužių parduotuvė Vilniuje siulo palankiausiomis kainomis žymios suomių firmos Reima aukščiausios kokybės produkciją: kombinezonai, striukės. Crocs lidgepoint rudos spalvos C12 ir C12 dydziai -32Eur 2-3 Nuotrauka Crocs ocean minded juodi dydis.


Batai vaikams skelbiu
Mes Jums siūlome unikalaus tipo avalynę tiek vyrams, moteris ir vaikams. Tik pas mus įsigysite šiuos batukus. Demar sniego batai vaikams Demar batai labai šilti, lengvi, gražaus dizaino, patogūs bei ilgaamžiai. Juos galima avėti net iki -30 laipsnių šalčio temperatūros. Prekiaujame vaikiška avalyne už prieinamą kainą. UNDER ARMOUR 35 dydis (pirkti Amerikoje),dėvėti vieno vaiko. Step žieminiai batai mergaitei su vilna Dydis 31 Vitpadis 19cm. Parduodu gerus norvegiškus batus berniukui.


Batukus išsirinkti, išmatavimus, bei jų.

Batai vaikams skelbiu
Tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems (sveriantiems iki 100 kg.). Treniruojantis su šiais batais gerinama. Step batai vaikams pripažinti visoje Europoje. Nesvarbu, ar tai batai mergaitei, ar tai batai berniukui, gamintojas naudoja pačios aukščiausios. Sabalin" su dirbtiniu kailiuku, naturalia vilna, net natūraliu kailiu (tinkami nuo -22 C temper.), neperšlampami (NANOTEKAS technologija) +. Jau gavom nauja siuntą naujų slidinėjimo batų už gera kaina! Slidinėjimo ir snieglenčių batai naudoti ir nauji.


Atomic, Nordica, Rossignol,Full. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...