2017 m. birželio 22 d., ketvirtadienis

Dvasios kvietimas su adata

Dvasios kvietimas su adata Apie dvasių kvietimą žinojau gana daug iš įvairių internetinių puslapių. Adatą palaikiau virš žvakės liepsnos ir tariau šiuos žodžius: „Dvasia, ateik pas mus“. Kodėl internete nesusiradus kaip išsikviesti dvasią?

Dvasios kvietimas su adata
Na susiradau aš būdą su lapu, adata ir kitom smulkmenom. NEUŽPŪSKITE žvakių kol nepaprašėte dvasios išeiti…. Pikų damos kvietimas- pamoka visam gyvenimui. Bet sugalvojom pabandyti ta pcia diena nuejom iki jos, pasiemem adata, siula ir rasikli, o as.


Dvasios kvietimas su adata
Reikia turėti adatą su siūlų, kuria reikės įstatyti į veido centrą ir. Jei norite Galite ta pati atlikti namuose. Pradėjom kikendamos šaukti "Dvasia ateik, velniau ateik. Na, tada ir paliko nebejuokinga, nes adata pradėjo judėti ir po truputi stotis ant. Iš pradžių adata nejudėjo ir nereagavo į klausimus. Tačiau, po to kai jau norėjom mesti tą žaidimą, adata pradėjo suktis!


Na kaip jūs jau žinote adata turi pakrypti link žodžio Taip. Baigus seansą reikia daug kartų kartoti „dvasiaą išeik, dvasia išeik …. Lapkričio pabaigoje vieną vakarą sumanė išsiburti su siūlu ir adata – išsikvietė dvasią, kad paklausinėtų apie ateitį, mokslus, meiles ir t.

Dvasios kvietimas su adata
Ant žemės jau buvo paruoštas didelis lapas popieriaus, žvakė ir adata. Viena karta as viena tik su pussesere bandeme iskviesti dvasia ir kvieteme kazkodel. Vėl su žvakėmis, adata ant siūlo, tuo veiduku nupaišytu ant lapo su skaičiais. Taip ir su dvasiom - kiekvienas kvailys ras įrodymų, kad dvasios. Jokia gera dvasia neateis kvieciant dvasias - prisisauksi tik tas, kurios nenores iseiti. Tuomet adata atsisuko i ja ir parskrido i weida.


Kvietem dvasias ir su abecele, adata ir siulu ir su sauksteliu ir. Gerai paaiskinsiu kaip iskviesti dvasia bet ziurekite neprisidirbkite :). Uždavinėjo klausimus iš praeities ir dabarties,kad patikrintų dvasią bei ateities. Na zinot ten su adata as laikiau o jis vedziojo atsakymus. Susitarėm iškviesti dvasią pavadinimu "Bildukas" 10 valandą vakaro. Kai adata pataikė į centrą ir susikibom rankom, visi pradėjom kartot 5. Jis perspėja, kad įvairūs būrimai, dvasių kvietimas yra žaidimas su velniu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...