2017 m. birželio 22 d., ketvirtadienis

Filmukai pasakos

Filmukai pasakos Animaciniai filmai (online) – naujausi ir geriausi animaciniai filmai vaikams online. Senoji animacija: virš 500 filmukų kolekcija. Tarybiniai animaciniai filmukai lietuviškai.

Filmukai pasakos
Virš 500 senosios animacijos video pagal abėcėlę. Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlis Pero pasakos motyvais. Lietuviški filmukai vaikams lietuvių kalba. Geriausi senosios animacijos filmukai.
Filmukai pasakos
Labai gražus filmukas Sniego karalienė, pagal Anderseno pasaką.


Senosios animacijos filmukas Pelenė. Tai nuostabi pasaka apie mergaitę Pelenę, kuri visą. Labai verta pažiurėti mūsų augintiems egoistams. Filmukai ne tik vaikams bet ir tėvams (4). Laimėk pasakų CD "Meškutis Tobijas" (22). Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) užsakymu sukurti animaciniai antikorupciniai filmukai apie.


Tačiau šiandien vis dažniau pasakas išstumia animaciniai filmukai. Kartais tėveliai dėl to jaučia sąžinės priekaištus ir pasižada dažniau paimti į.

Filmukai pasakos
Ji stipri, nes visos pasakos trumpos (o tai svarbu mažiesiems skaitytojams), nuoširdžios ir pamokančios, joje svarbių dalykų apie draugystę, meilę, gyvenimą. Dvi pasakas skaito aktorė Miglė Greičiuvienė. Plačias galimybes sakytinės ir rašytinės kalbos plėtotės spragoms šalinti suteikia filmukai - pasakos „Gražuolė ir pabaisa“, „Coliukė“, „Sniego karalienė“, „Ali. Galima pastebėti, kad jie būdavo meniški, lyginant su. Vakaro pasaka – tai primirštas malonumas kiekvieno ausims ir vaizduotei.


Ir nebūtinai vakarais:) „Youtube“ filmukai taip pat susieti tarpusavyje, kad būtų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...