2017 m. birželio 30 d., penktadienis

Galinta kontaktai

Galinta kontaktai Galinta ir partneriai, UAB (Galinta Ir Partneriai) 134958886. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. Papildykite įmonės Galinta, UAB (įmonės kodas 134568135) informaciją, patikslinkite rekvizitus, įkelkite logotipą ir nuotraukas, įveskite Jūsų veiklą.

Galinta kontaktai
GALINTA IR PARTNERIAI, UAB KAUNAS rekvizitai, kontaktai, informacija. Grūdų perdirbimas- maisto produktai. Fasavimo ir pakavimo veikla, grūdų malimo produktų gamyba. GALINTA, UABįmonės vadovas, įmonės kontaktai, kreditingumas ir daug kitos info apibūdinančios firmos veiklą.
Galinta kontaktai
Tačiau žemdirbiai supirkėjams nenusileido: jie padavė „Galintą“ į teismą ir bylą laimėjo.


Supirkėjų „žaidimas“ su žemdirbiais. Lt už 28,95 Lt kainuojantį grikių košių GALINTA rinkinį, kurį sudaro 5 pakuotės grikių košės su skirtingų. Aprašymas; Pasirinkimai; Sąlygos; Kontaktai. Kėdainių futbolo klubas “Futbolas visiems“. Fizinis darbas - krauti prekes, pilti į bunkerius grūdus, kruopas. Prieš vykstant pas darbdavį būtina pasiskambinti telefonu.


Visos teisės saugomos Reklama Kontaktai. NASA sukūrė kompiuterį, galintį veikti „pragare“.

Galinta kontaktai
Komanda taipogi pasirūpino, kad neiškeptų kontaktai – vielos, jungiančios visas lusto dalis. Fitnie Academy by Galinta cup“ bei projekto „Fit model Lietuva“ pasirodymas (IFBB). Sportui ir aktyviam gyvenimo būdui neabejingi kauniečiai 2017-uosius metus pasitiks naujame ir moderniame sporto klube, kuris įsikurs. Darbas su pirminiais dokumentais;- Buhalterinių operacijų atlikimas;- Finansinė apskaita.


Struktūra ir kontaktai path Teisėjai, Spausdinti. AB “Kauno vaistinių centras”, juristė 1996-03 - 1998-09 UAB “Galinta”, juristė 1996-11.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...