2017 m. birželio 23 d., penktadienis

Ikea spinteles prie lovos

Ikea spinteles prie lovos Vonios kambario spintelės ir lentynos.

Ikea spinteles prie lovos
Virtuvės spintelės ir buitinė technika. Parduodu IKEA nauja pakabinama vonios spintelę su praustuvu 60x49x64 cm. Lovos,komodos,spintos,naktinės spintelės,dviaukstes,viengulės,dvigulės lovos,indaujos,stalai. Parduodamos pusę metų naudotos IKEA naktinės spintelės.
Ikea spinteles prie lovos
Spintelės prie lovos1; 2 Spintelė prie lovos "Vizija"Aukštis 40 cm, Plotis 46 cm, Gylis 35 cm,Kaina - 45 eurai3, 4 Spintelė prie lovos "Linija"Aukštis 40cm, Plotis. Gal kam prireiks: galiu iš Vilniaus IKEA nupirkt ir į Elektrėnus, Kauną atvežt.


Pirktume IKEA BIRKELAND spinteles prie lovos. DELFI - „Ikea“ atšaukia apie 27 mln. Malm“ negyvai prispaudė jį prie lovos. Architektus išgelbėjo „Ikea“ – išėjo gerai ir pigiai. Pridedam dvi spinteles prie lovos uz 10€. Tv staliukai - staliukai bei spintelės, kurios naudojamos televizoriui pastatyti. Berry metalinės lovos – didžiausias pasirinkimas.


Ikea spinteles prie lovos
Modernaus ir klasikinio dizaino, saldžiam miegui. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie UAB Felit IKEA Lietuva. Platus asortimentas, greitas pristatymas, patogus atsiskaitymas. Turiu IKEA lovą su stalčiais SUPER, patogu, stalčiai dideli, atsidarinėja ir užsidarinėja tylai be jokių trukdžių. VÄRDE, buitinė technika, maišytuvai, spintelių ir pakabinamos lentynos iš medžio masyvo. OREN spintelė prie lovos KOM 1S; 10. STALAI, AUGANTYS STALAI, SPINTELĖS feed.


Gali ideju pasiziuret, shuduku nusipirkt, ale desraini uz 30 cnt nusipirkt, o jei lova ar spintele brangi- praeini ir neperki. IKEA padeda Lietuvos gyventojams parsigabenti patogiai ir paprastai mielus ir pigius. Gaminame ir spinteles, stalviršius, visus metalinius baldus kokių tik gali. Teikiame 365 dienų pinigų grąžinimo garantiją. Miegamojo tualetiniai staliukai internetu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...