2017 m. birželio 21 d., trečiadienis

Kauno oro uosto stovejimo aiksteles kainos

Kauno oro uosto stovejimo aiksteles kainos Dvi ilgalaikės automobilių stovėjimo aikštelės yra išsidėstę maždaug 300. Nuolaida taikoma dabartiniam užsakymui nuo standartinių kainų, galiojančių. ADC parking Vilniaus oro uoste atidarė naują stovėjimo aikštelę, tad ta proga kiekvienas keliajantis gaus dovanų ir ypatingai žemą parkavimo kainą.

Kauno oro uosto stovejimo aiksteles kainos
DELFI - Suplanavęs atostogas, dažnas į oro uostą lekia automobiliu, kurį gali. Taigi, kelionės automobiliu, įskaitant ir stovėjimo aikštelės mokestį, kaina. Trumpalaikio stovėjimo aikštelės įkainiai: Pirmas pusvalandis aikštelėje kainuoja 3 lt, o toliau kiekvienas. Vilniuje prie oro uosto mokamo stovėjimo paslaugas teikia.


Kauno oro uosto stovejimo aiksteles kainos
Paros stovėjimo kaina priklauso nuo aikštelės ir svyruoja nuo 22 iki 60 litų. Gairės: kaina, veikla, laikas, mokėjimas, kauno oro uostas, jūrate. Paslaugos kaina yra nurodyta eurais. Taip darau jau dešimt metų ar daugiau, kainuoja apie 70 litų 3 savaitėms. Kauno oro uosto stovėjimo aikštelės. Tai gal tikrai geresnis variantas būtų nusigaut iki kauno,palikt kur nors.


Parkavimas Vilniaus, Kauno, Palangos ir Rygos oro uostuose. Rezervuok internetu pigiau ir gauk 2. Iš patirties žinojo, kad stovėjimo aikštelės prie oro uosto yra gana.

Kauno oro uosto stovejimo aiksteles kainos
Ten trumpalaikio stovėjimo aikštelėje pirmasis pusvalandis kainuoja 1,5. Užtikrintas saugumas – aikštelė stebima vaizdo kameromis. Informacija apie parkavimasi prie oro uostų. Kaune, Klaipėdoje »; naujienų užsakymas; greita užklausa.


Nes orouosto aikštelės labai jau brangios, todėl žadu automobilį palikti kokioj.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...