2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Kauno vaikų ir jaunimo teatras

Kauno vaikų ir jaunimo teatras Kauno valdžia pranešė apie planus reorganizuoti šią. Juridinis statusas: Savivaldybės biudžetinė įstaiga. Trumpas video siužetas apie vaikų ir jaunimo teatro "Vilkolakis" veiklą.

Kauno vaikų ir jaunimo teatras
Spektaklių bei koncertinių programų ruošimas ir jų rodymas. Neformaliojo vaikų švietimo mokykla, kuri:1. Kauno ir kitų miestų vaikai ir moksleiviai, nepriklausomai nuo gyvenamosios. Aukso paukštės” nominacija kategorijoje „Geriausias.
Kauno vaikų ir jaunimo teatras
Sutinku gauti teatro naujienas ir pasiūlymus el.


Edukacinis šiuolaikinio cirko spektaklis vaikams ir jų tėveliams. Kauno apskrities viešoji biblioteka – didžiausia Vidurio Lietuvos valstybinė universali. Vaikų ir jaunimo teatro „Vilkolakis“ internetinė svetainė, kurioje rasite. PVM mokėtojo kodas: ne PVM mokėtojas. LT-49368 Kaunas Telefonas: (37) 313712. Girstučio“ kultūros centre vyks pirmasis respublikinis vaikų ir jaunimo teatrų festivalis.


Mato gimnazijos teatro studija „Kubas“. Rugsėjo 21 – 23 dienomis Jonavoje vyks tarptautinis vaikų ir jaunimo teatrų.

Kauno vaikų ir jaunimo teatras
Nacionalinio Kauno dramos teatro aktorius, režisierius Tomas Erbrėderis. Esi talentingas ir save išreikšti norinčių jaunų žmonių, tai ateik į teatro studiją. AIDIMAS BE TAISYKLIŲ“, Jurbarko kultūros centro vaikų ir jaunimo teatras. Tekstūrose“ – Aivaro Veiknio knyga vaikams, bet suaugusiems.


TEATRO PAMOKA VAIKAMS "VAIDINIMAS ŽAIDINIMAS". Kada kartu su visa šeima buvome teatre? Vilniaus teatrai; 2 Kauno teatrai; 3 Klaipėdos teatrai; 4 Šiaulių teatrai; 5 Panevėžio. Grybų karas ir taika”, “Muzikos garsai”, “Ausinė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...