2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Kepurytes mezgimas naujagimiui

Kepurytes mezgimas naujagimiui Klasikinės naujagimio kepurės su raišteliais mezgimo aprašymas. Turiu toki klausimuka, mezgant kepuryte leliukui, naujagimiui Kirk akiu reikia kepurytei? Nu niekur nerandu, o mama kuri visa laika mums.

Kepurytes mezgimas naujagimiui
Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š50 žin. Kepurytės, skrybėlytės, skarelės (schemos)50 žin. Aš kai draugės naujagimiui kojinaites mezgiau, tai vis per ilgas. Rankdarbių mėgėjai šio megztuko mezgimas nebus sudėtingas, ypač įvaldžius pynučių mezgimo techniką.
Kepurytes mezgimas naujagimiui
Megzta kepurytė ir batukai naujagimiui.


Kojinaitės naujagimiui "Pumpurėlis". Siūlės tik rankovių vidinėje pusėje, visur kitur - ištisinis mezgimas. Kepurės užbaigimas, siūlų slėpimas, raikštelio nėrimas vąšeliu:. How to Crochet rib hat (step by step video) - Yolanda Soto Lopez - Duration: 20:23. O norinčias išmokti mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo, kviečiame į Mamų. Batelių mezgimas susideda iš 4 dalių:.


Aciu labai dabar galiu pradeti megzti kelnytes o naujagimiui ka turit kokiu. Mezgiau dvi vilnones kepurytes - savo berniukams po vieną.

Kepurytes mezgimas naujagimiui
Apie patį šitos kojinės mezgimą - šitas, atrodo, niekuo per daug neišsiskiriantis mezgimo būdas perduotas mano mamos, mezgu tiksliai. BIBLIOTEKA-idėjos vaikams, BIBLIOTEKA-mezgimo. Naršydama internete radau tikrai labai labai mielų kepuryčių vaikams kolekciją. Pagal iškarpą apmetamos akys, ir 5 eilės mezgamos ripsiniu mezgimu, o toliau— megztuko raštu. Kostiumelis - Naujagimiui ir Krikstynoms. Megztos užmaunamos kepurės apimčiai 50-56cm, tiks nuo 7 metų ir.


Sveiki atvykę į mezgimo zoną Pavasario vėjai Ketvirtadienis, 02 Kovas 2017. Kepurės megztos ir fotografuotos Rūtos Strumskienės ir Rimos Daugelienės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...