2017 m. birželio 21 d., trečiadienis

Kojines iki keliu megztos

Kojines iki keliu megztos Storesnėmis su angoros vilna kojinėmis virš kelių suteiksite žaismingumo kasdienio stiliaus drabužiams. O storos, lyg močiutės megztos, kojinės puikiai tiks prie. Minkštos, stulpeliais megztos kojinės virš kelių.

Kojines iki keliu megztos
Originalios, madingos, patogios ir labai šiltos. Ilgos kojinės virš kelių puoštos blizgiais liurekso siūlais. Tai gali buti nuostabi dovana draugei arba sau.


Naujos vilnonės megztos mėlynos kojinės virš kelių - Rudos ir juodos parduotos! Tiesiog idealios žiemai ir stilingai panelei. Būtent ilgos kojinės iki kelių ar net virš jų yra vienas madingiausių aksesuarų šią. Iš „Regia“ siūlomų verpalų galima megzti ir kojines, ir kitus. Išsirinks kiekvienas pagal savo poreikius, siūlome platų pasirinkimą įvairiu pėdkelnių, o gal Jūs ieškote kažko išskirtinio? Gerai pas ką yra močiutė ( o gal kaimynų močiutė), kuri.


Lietuvoje megztos, natūralios vilnos kojinės iki kelių. Ginte Soryte, Daina Jermak, Irena Pamparienė and 4 others like this. Zy Gal O mezgate ir kojines iki keliu? Noriu paklaust, o megzdamos tas ilgas iki kelių kojines nieko neįmezgat, jos nesmunka? Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems50 žin. Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės.


Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis? Megztos iš plonos vilnos su mohera ir auksiniu siūlu. Domina universalaus dydžio moteriškos megztos kojinės virš kelių? Universalaus dydžio moteriškų megztų kojinių virš kelių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Iš to, ką dėvėti ilgas kojines aukščiau kelių ir nuotraukoms jaunimo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...