2017 m. birželio 1 d., ketvirtadienis

Mados angaras vilniuje

Mados angaras vilniuje Shopping & Retail in Vilnius, Lithuania. Registrų centras (V. Kudirkos g.18, Vilnius). Dėvėti drabužiai - didmeninė, mažmeninė prekyba, drabužių supirkimas.

Mados angaras vilniuje
Pusę šios savaitės praleidau pas savo šeimą Vilniuje – buvo ir reikaliukų. Mados angaras ", kuris yra Vilniuje Savanorių pr. Mados Angaras“, vertas dėmesio, tad būtent ten ir nuvykau. Gyvenu netoli, galvoju uzsukti savaitgali.


PVM: 100004702418, adresas: Verkių g. Gal žinote kur Vilniuje superka rūbus? Darbo pobūdis:klientų aptarnavimas, darbas salėje;dalyvavimas. MANAU, kad tai- didziausias zmogaus idiotizmas ir ne saviisraiskos parodymas, o susireiskinimo- tuo paciu. Gerosios Vilties gatvėje, Naujamiestyje, Vilniuje. DĖMĖSIO GERŲ KAINŲ IR MADOS IEŠKOTOJAI! YPATINGA NAUJIENA NAUJŲ IR DĖVĖTŲ DRABUŽIŲ PASAULYJE! PARKAS OUTLET, LT-09108 VILNIUS, Lithuania.


Pirkau marskinius devetu drabuziu parduotuvej, Lakunu 24 vilniuje.

Mados angaras vilniuje
PIrkau marskinius mados angare siaures miestelyje ir pirkimo kvita. Parašiau tai „savanorei“ ir projekto vadovei, praėjo beveik 4 paros, jokių žinių“. DELFI - Šalia Panevėžio esanti Velžio gyvenvietė sulaukia daug lankytojų iš visos Lietuvos, tačiau čia jie užsuka aplankyti ne gamtos ar. Kur Vilniuje galima bandyti parduoti ne už centus parduoti nebereikalingus. Būk mama“ parduotuvės Vilniuje ir Klaipėdoje Čia Jūs rasite – naujausių. MADOS ANGARAS – naujų ir dėvėtų drabužių mažmeninė prekyba, didmeninėmis.


Vilniuje ieško žmogaus, norinčio ir galinčio maloniai ir draugiškai sutikti klubo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...