2017 m. birželio 27 d., antradienis

Melynasis topazas kaina

Melynasis topazas kaina Natūralų topazą labai lengva supainioti su kitais brangiaisiais ir pusbrangiais akmenimis. Mėlynas tarsi dangus, debesys, tarsi žydra jūra. Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje.

Melynasis topazas kaina
Mėlynasis topazas dažnai maišomas su pigesniais. Melynas pusbrangis topazas - daznai buna apsvitintas bespalvis topazas arba dazytas kalnu. Natūraliai melsvas topazas dar kartais yra kaitinamas, kad išgauti intensyvią žydrą spalvą. Londono; „Paraiba“ topazas – jūros spalvos; „Braziliškas.
Melynasis topazas kaina
Auksinis moteriškas žiedas su cirkoniais ir topazu.


Dydis: 15, 15,5, 16, 16,5, 17, 17,5, 18, 18,5, 19. Kokybiški topazai būna sodresnių. K aukso žiedas su brangakmeniais. Pavyzdžiui, perlai, mėlynasis topazas ir aleksandritas visuomet nešiojami kartu. Vieni perlai provokuoja ašaras, aleksandritas – depresiją ir ligas, o topazas. Tačiau geltonasis, kaip ir mėlynasis topazas, neretai šlifuojami. Idomu kur ju galima nusipirkti ir kokios kainos,na tarkim pakabuko Šypsena ? Tikėta, kad jis padeda pelnyti šio pasaulio galingųjų malonę ir tapti turtingu.


Sidabriniai žiedai, sidabro žiedai, žiedai moterims, moteriški žiedai, papuošalai. Topazas pelnė „dvariškių” akmens vardą. Puošnus auksinis žiedas su topazu ir cirkoniais. Brazilijoje rastas topazas sveria daugiau kaip 9 tūkstančius. Beje, muziejui dėl šio, tikslios kainos net neturinčio eksponato, teko sustiprinti apsaugą. Muziejuje atsiradęs topazas buvo paslėptas nuo pasaulio tris dešimtmečius. Bet savininko sprendimu Ostro akmuo – didžiulis mėlynasis topazas – tapo vieša. Ir bilieto kainą į vieną pusę prasidės vos nuo 69 svarų.


PARDUODU slifuotus, paruostus dejimui i papuosalus pusbrangakmenius - melynasis topazas, citrinitas, ametistas, duminis kvarcas. Fancy – tamsiai raudonas, mėlynas ar purpurinis deimantas (ypač retas ir vertingas). Geltoni: citrinas, gintaras, topazas, jaspis, tigro akis, katės akis. Mėlyni ir žydri: safyras, lazuritas, topazas, opalas, turkis, sodalitas. Citrinų būna įvairių – nuo auksinio iki rudo atspalvio, jį dažnai sunku atskirti nuo auksinio topazo. Poveikis: Citrinas savo auksine šviesa išjudina visą fizinį kūną. Su markezitais puošto korneolio auskarai bei vėrinys kainuoja beveik. Mėlyna (mėlynasis safyras, lazuritas, topazas) ramina ir mažina.


Gali būti painiojamas su berilu, kalcitu, topazu, turmalinu. Naudojami padirbiniai – mėlynas stiklas su vario drožlėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...