2017 m. birželio 23 d., penktadienis

Mezginiai kudikiams su aprasymu

Mezginiai kudikiams su aprasymu Megztas pereinamų spalvų šiltas komplektas: šalis. Batelių mezgimas susideda iš 4 dalių: 1. Masažas kūdikiams Vilniuje (2).

Mezginiai kudikiams su aprasymu
Mezgimas vaikams su aprašymumezgimas. Rankų darbo visada vertinamas, bet kažkas padaryta rankomis, bus ne tik džiaugsmo, bet taip pat savotiškas būdas savo. Išsiverčiau ir dedu aprašymą, kad pati nepamesčiau, o gal ir dar kam pravers ;) Aš mezgiau su 3 Nr. Pagal iškarpą apmetamos akys, ir 5 eilės mezgamos ripsiniu mezgimu, o toliau— megztuko raštu.
Mezginiai kudikiams su aprasymu
Susiuvus kepuraitę, kraštelis atlenkiamas ir.


Atsižvelgdami į Jūsų poreikius siuvame smėlinukus mažyliams iki 3,5 metukų. Spalvingi ir žaismingi drabužėliai. Buvau užklaususi klostuoto sijonėlio mezgimo raštų, bet kažkaip vangiai. Ir bent jau man lb aiskus mezgimo aprasymas (anglu k.) P. Kojinytės, batukai, tapkutės (schemos)50 žin. Viskas mažiesiems berniukams(schemos)50 žin. Dažniausiai, pats pirmas dalykas, pasirengę. Mezginiai vaikams ir jų tėvams, šalikai, pirštinės, kepurės.

Mezginiai kudikiams su aprasymu
Taip pat, aprašymai, schemos, pavyzdžiai.


Riešinių mezgimo schemos ir raštai. Rankdarbių mėgėjai šio megztuko mezgimas nebus sudėtingas, ypač. Aprašymas – iš buvusio rankdarbių konkurso, tik norėjau, kad batuko mezgimas būtų aiškesnis. Klasikinės naujagimio kepurės su raišteliais mezgimo aprašymas. Graziausi megzti kudikio batukai, kokius esu maciusi. Kiekvienas mama nori suteikti jai kūdikį geriausią. Prekės autorius: gerbana Komentarų: 0. Puošnūs megzti batukai kūdikiams, įvairių spalvų.


Tai įspūdingas gražių bei praktiškų rankomis megztų drabužėlių, žaislų bei kitų kūdikiams skirtų daiktų rinkinys, kuris pradžiugins ir tėvelius, ir vaikučius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...