2017 m. birželio 30 d., penktadienis

Moterisku kelniu iskarpos

Moterisku kelniu iskarpos LŽ = kelnių iškarpos apskaičiavimas + 2 cm. Nuo žingsnio linijos aukštyn atidedama atkarpa, atitinkanti klubų linijos padėtį, ir žymima tašku B. Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems50 žin.

Moterisku kelniu iskarpos
Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos50 žin. Pridaigstome iškarpas smeigtukais, apibrėžiame jas kreidele su 1 cm užlaidėle pakrasščiuose. Su šia suknele jūsų grožiui pavydėtų pati grožio deivė Afroditė. Kadangi sudėtingos iškarpos daryti nereikės, suknelę - transformerį pasiusite.


Moterisku kelniu iskarpos
PDF formatu arba nusipiešti pagal. Vyriškų klasikinių kelnių siuvimo technologija. Tačiau kelnes kerpu pagal prancūzišką sistemą arba pagal atidirbtas. VERO MODA ir ONLY moteriškų kelnių dydžių lentelė. ADIDAS moteriškų laisvalaikio batelių dydžių lentelė. Moteriškų UK drabužių dydžių lentelė. DELFI - Kažin ar yra tokių, kurios savo spintoje neturėtų bent vienos poros kelnių. Kaip pagal standartą žymimas moteriškų paltų dydis etiketėse?


Kuris vyriškų kelnių priekinės dalies brėžinys pritaikytas „O“ formos kojoms?

Moterisku kelniu iskarpos
Kokie lekalai vadinami išvestiniais? Klasikinių kelnių sukirpimas Klasikinių kelnių siuvimas. Kelnes paprastas tiesias su guma ir svarka. Nesu jo bandžiusi, bet žmogus, kuris siųna vyriškus kostiumas jį nuolat naudoja. Ir daug taip gerų atsiliepimų apie šį. Pagrindiniai lekalai – tai pagrindinių gaminio detalių iš viršaus medžiagos lekalai: priekio, nugaros, rankovių puselės, poapykaklis, sijono ir kelnių.


Labai zavios ir stilingos kelnes. Primena aladino tipa, kiek pasmukes klynukas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...