2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Pabegeliai lietuvoje statistika

Pabegeliai lietuvoje statistika Kol jų nebuvo, pabėgėlių tema tebuvo tik skaičiai ir tik statistika. Vakar statistika tapo veidais – į Lietuvą iš Irako atvyko jauna šeima su mažamečiais vaikais. Pabėgėliai Europoje: statistika ir iššūkiai.

Pabegeliai lietuvoje statistika
Ekspertės teigimu, Lietuva nuo pabėgėlių priėmimo pradžios suteikė. Mūsų organizacijos statistika rodo, kad nuo 1997 metų Lietuva suteikė. Apskritai Lietuva padarė tam tikrą pažangą įgyvendindama 2016 metais šaliai skirtas. Lietuva raginama pabėgėliams suteikti nemokamus būstus, mat tai yra.
Pabegeliai lietuvoje statistika
Lietuva atvyko dar viena pabėgėlių šeima iš Sirijos – sutuoktinių pora su trimis vaikais.


Ar tiesa, kad tarp į Lietuvą atsiųstų pabėgėlių nemažai bus tik ekonominės. Pagal statistiką musulmonai Europoje dominuotų, jei jų būtų daugiau nei 50% visų. Europos Sąjungai (ES) susiduriant su vadinamąja pabėgėlių krize, aiškėja. Sukrečianti UNICEF statistika: beveik pusę visų pabėgėlių sudaro vaikai. JAV sausumos pajėgų Europoje vadas giria Lietuvą dėl dėmesio. Kaip liudija imigracijos ir prieglobsčio prašytojų statistika, 2016 m. Dar vienas esminis šios temos klausimas – kodėl pabėgėliai užplūdo. Europinė statistika, pateikta BBC publikacijoje, šiuo momentu atrodo.


Pabegeliai lietuvoje statistika
Daugelis šių migrantų ir pabėgėlių į Europą atvyko iš Turkijos pabėgėlių stovyklų į. Daugelis ES šalių narių, tarp jų ir Lietuva dėl uždarytų Sirijos. Organizacijos (TMO) 2015 rugsėjo 3 atnaujinta statistika 2015 metų sausio. Gruodžio viduryje į Lietuvą iš Graikijos perkelta irakiečių pabėgėlių šeima artimiausiu metu ketina iš Ruklos pabėgėlių priėmimo centro. Lietuvos teritorijoje: pagal statistiką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...