2017 m. birželio 25 d., sekmadienis

Parduodu dailiojo ciuozimo paciuzos

Parduodu dailiojo ciuozimo paciuzos Dailiojo čiuožimo pačiūžos, apranga, aksesuarai Parduotuvės: Kaunas, Jonavos g. Pagalastos,naudotos metus,būklė gera,vienoje vietoje yra. Pačiūžos vaikiškos dailiojo čiuožimo Edea Brio.

Parduodu dailiojo ciuozimo paciuzos
Parduodamos vaikiškos pačiūžos Edea Brio, 195 dydis. Pačiūžų liežuvėlis - anatominio dizaino, geresniam komfortui čiuožimo metu. Dėvėtos pačiūžos" - puslapis leidžiantis jums parduoti ar įsigyti vaikų išaugtas arba jūsų. Man reikia 39d pačiūžos tik Kaune, kas parduodat?
Parduodu dailiojo ciuozimo paciuzos
Parduodu dailiojo ciuozimo ceku gamybos paciuzas " Botas". Paciuzos: BAUER, REEBOK, tvarkingos, dydziai 31-35.


Prekyba dailiojo čiuožimo ir ledo ritulio inventoriumi. Dėvėtos dailiojo čiuožimo pačiūžos iš natūralios odos ,atvežtos iš Anglijos ,geros kokybės. WIFA Prima Hobby Set" firmos paciuzas. Golden Skates parduoda tik aukščiausios kokybės produktus. Mūsų pačiūžos, geležtės, apranga kartu su puikia dailiojo čiuožimo technika yra kelias į sėkmę. Profesionalios moteriškos dailiojo čiuožimo pačiūžos Risport RF3. Jeigu pageidaujama, parduodu su pavažų apsaugomis.

Parduodu dailiojo ciuozimo paciuzos
EDEA Icestar -oficialus pačiūžų gamintojų atstovas Lietuvoje, Estijoje ir.


Jackson, Risport, Edea and Riedell pačiūžos yra patogios ir tarnaus Jums ilgai. Icestar jau beveik 13 metų parduoda pačiūžas Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje, jau šį. Jūsų favoritais renkantis naujas pačiūžas bei čiuožimo inventorių. Ką parduoda: dailiojo ciuozimo paciuzas. Kita informacija: RIEDEL firma,atitinka 33-34 EUR vaik. Gamintojas - Jackson Artiste, 32,5 dydzio.


Naudotos labai mazai ir itin tvarkingai- rastumet parduotuvej. Ir šiaip, dailusis čiuožimas yra tai, ko aš mokausi ir dar ilgai mokysiuos. Pasismaginau su ritulinėmis ir užteks. Geležčių apsauga deluxe "Guardog", tinka dailiojo čiuožimo ir ledo ritulio pačiūžoms, įvairių spalvų. Yra ten gal kokie nors pačiūžų (kaip riedučių) stiliai? Suprantu, kad dailiojo čiuožimo ir ledo ritulio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...