2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Pirkinių krepšiai

Pirkinių krepšiai Pirkinių krepšys „Shinpei Naito“. Užsisakykite ir nemokamai atsiimkite didžiuosiuose Lietuvos miestuose. PIRKINIŲ KREPŠIAI, MAIŠELIAI Yra 57 prekės(-ių).

Pirkinių krepšiai
Mūsų pasiūloje yra įvairiausių dydžių, formų, medžiagų rankinių, pirkinių krepšių, dokumentų dėklų, kelioninių, sportinių krepšių, kuprinių pagamintų iš. Medžiaginiai pirkinių krepšiai ne tik labai patogūs, madingi, saugo gamtą, bet gali būti ir Jūsų stiliaus detalė! Rinkitės iš įvairių raštų, paveikslėlių ir stilių. Plono audinio, tačiau tvirtas, šiuolaikiškas ir patogus.


Pirkinių krepšiai
Džiuto pirkinių krepšys MO7264-13. Madingi pirkinių krepšys MO7875-16. Neaustinis pirkinių krepšys IT3835-04. Parsisiųskite „Senukų” mobiliąją programėlę. Krepšys su trimis ratukais „Gimi“, juodas. Su jūsų atspausdinta reklama, dideli pirkinių krepšiai kaip taisyklė klientų yra naudojami daug.


Sulankstomas, vėsus pirkinių krepšys. Didelis, sulankstomas pirkinių krepšys. Siuvami iš įvairių medžiagų pagal užsakymą.

Pirkinių krepšiai
Paprastai būna 45x38cm dydžio, bet gali būti ir kitokie. Patogumas, stilius, išskirtinumas – visa tai yra TÙ TÙ skaitmeninės spaudos pirkinių ir laisvalaikio krepšiai! Jie puikiai tiks keliaujant apsipirkti, susitikimui su. Tai ir madinga, patogu ir saugo gamta.


Lininis pirkinių krepšys, pilkas. Tvirtas kaip vyras ir ištikimas kaip šuo, draugiškas gamtai, daugkartinis, atsparus vandeniui ir ypatingai gražus - štai toks šis LOQI pirkinių krepšys. Baltas kukurūzų šiaudų krepšys, ruda žvaigždė išsiuvinėta smulkiais žvyneliais. Rankenos iš odos pakaitalo, tamsiai rudos spalvos. Domina medžiaginiai maišeliai, pirkinių krepšiai? Medžiaginių maišelių, pirkinių krepšių skelbimai, pasiūlymai, kainos.


Reklaminis krepšelis pirkiniams su Jūsų įmonės, organizacijos ar renginio atributika nuolat formuos bei kurs įvaizdį apie Jūsų įmonę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...