2017 m. birželio 24 d., šeštadienis

Platysma raumuo

Platysma raumuo Pradžia – didžiojo krūtinės ir deltinio raumenų fascijos. Pabaiga – apatinio žandikaulio apatinis kraštas, apatinė lūpa, burnos. Kramtomieji raumenys, kaukolės.

Platysma raumuo
Poodinis kaklo raumuo – musculus platysma. Tai fascijΰ, apimantis ir pagrindines ir deltoid pectoralis dalis atsirandančius. Platysma ryšiai: platesnis terminas – odos raumenys. Aprašysime vieną nuostabų mūsų kūno raumenį – poodinį kaklo raumenį (platysmą).
Platysma raumuo
Jis gerokai skiriasi nuo įprastų kūno raumenų, amžius jį keičia ir pažeidžia.


Fascija pakeliama, pasmakrės paviršinis raumuo patempiamas, pasiurbiami. Kiekvienas žinome, kad kaklas - svarbi amžiaus. Paviršiniai savieji nugaros raumenys: užpakaliniai viršutinis ir apatinis. Kaklo raumenys yra skirstomi į atskiras grupes pagal jų kilmę ir. Plačiausiasis nugaros raumuo, m. Darant pratimus smakrui yra tonizuojami žemutiniai veido raumenys. Krūtininės ir deltinės fascijos. Su amžiumi raumenys silpnėja, odos elastingumas mažėja, žandikaulio.

Platysma raumuo
Taip, sportas padeda sutvirtinti kūno raumenis ir išlaikyti jo stangrumą, tačiau poodinio kaklo raumens, vadinamo platysma, ištreniruoti, deja.


Kaklo ir dekoltė odai tenka ypatingi krūviai. Naudojant „Lift Plus“ prietaisą, lavinami tam tikri veido raumenys. Raumens pavadinimas Raumens pradžia Raumens pabaiga GALVOS RAUMENYS MIMIKOS RAUMENYS Kaukolės skliauto raumenys Funkcija. Подкожная мышца шеи - (platysma) - тонкая мышечная пластинка, расположенная под кожей шеи и. Perpjaunamas poodis, platysma, perrišama ir perkerpama tarp.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...