2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Plėšrieji paukščiai

Plėšrieji paukščiai Plėšrieji paukščiai − paukščiai, kurie medžioja ir žudo kitus gyvūnus maistui. Nors daugiau ar mažiau plėšriais gali būti laikomi labai daug paukščių. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.

Plėšrieji paukščiai
Tapk grupės nariu, jei mėgsti fotografuoti sunkiai pagaunamus, plėšriusius paukščius, esančius tiek Lietuvoje, tiek kitur. Skirtingų rūšių plėšrieji paukščiai minta gyvuliniu, bet labai skirtingu maistu. Jų tarpe yra mintančių beveik vien tik vabzdžiais (skėtsakalis).


Airijoje gama populiari sakalininkystė - yra bent keli plėšriųjų paukščių klubai, kurie ne tik organizuoja medžiokles su plėšriaisiais paukščiais, bet įvairių renginių.

Plėšrieji paukščiai
Lietuvos zoologijos sodo darbuotojai, atvykę į Kupiškio rajoną, į laisvę išleido savo augintinį kilnųjį erelį Kauną. Kodėl erelis skrisdamas retai plasnoja? Jis šiame zoosode gimė praėjusių metų gegužę. Albumo autoriai - Eugenijus Drobelis ir Vytautas Knyva. Tauragnų kultūros namuose vyko gamtosauginė paskaita „Didieji plėšrieji paukščiai mūsų krašte“.


Gyvūnų globėjai piktinasi, kad žmonės jau engia ne tik šunis ir kates, bet ir plėšriuosius paukščius. Dažnai priklydėliai uždaromi į nelaisvę, nors. Randamas nuskendęs didžiąją pinigų dalį į Čarlio projektą investavęs vyriškis. Aplink daugybė įrodymų, kad tai – savižudybė.

Plėšrieji paukščiai
Parduodami nauji ir naudoti pašto ženklai ir PDV iš Ifnio. Dar vadinamas paukščių karaliumi, gyvena nepasiekiamose šiaurinio. Kaip ir kiti plėšrieji paukščiai, erelių žuvininkų pora per perėjimą pasidalina rūpesčiais.


Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys. Supažindinama su jų gyvenamąja aplinka –. Knygoje populiariai pasakojama apie visų Lietuvoje gyvenančių plėšriųjų paukščių ir pelėdų rūšių sparnuočius. Knygoje pasakojama apie Lietuvoje sutinkamus plėšriuosius paukščius ir pelėdas. Pateikiami duomenys apie 34 rūšių atstovus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...