2017 m. birželio 27 d., antradienis

Sabalo kailiniai kaina

Sabalo kailiniai kaina Sabalo kailiniai dydis 34-36 (xs-s). Sudėtis: audinės kailis, sabalo kailis. Audinės - sabalo kailiniai - Ilgi juodos audinės kailiniai su sabalo apykakle, dydis 44-46.

Sabalo kailiniai kaina
Parduotuvėse kaina tokiu nuo 10 000 EUR. Tie patys gaminiai ekonomiškai išsivysčiusiose šalyse kainuoja kelis kartus brangiau. Ko gero brangiausi - neįtikėtinai lengvi ir prabangūs sabalo kailiniai už. Pats brangiausias kailis -$60 tūkstančių - tai barguzinų sabalo.


Kailiniai iš šio žvėrelio kailio, šiek tiek žemiau kelių, kainuoja kainuoja apie. Kiaunes kailiniai - prilysta sabalo kailiniams,yra labai panasus. Kaina tik 594 Eur Шубы из куницы С каждым новым меховым сезоном именно они. Tačiau aš kalbu apie trumpesnių kailinių kainą, – kalbėjo M. Ekspertas vardijo, kad prabangūs kailiniai siuvami iš sabalų ar kitų. Vis dėlto, tokie kailiniai, dizainerių teigimu - nei itin šilti, nei lengvi. Karakulinių kailinių kaina labai įvairi. O mėgstantys pasipuikuoti ir pademonstruoti išskirtinę prabangą rinksis iš šinšilos arba sabalo kailių pasiūtą apdarą. Sabalų kailiniai visada buvo labai brangūs.


Kaina: 4 900 EUR (Nauji tokie kainuoja 15 000 - 20 000 EUR). Kailinių siuvimui naudojama tik aukščiausios kokybės natūrali kailinė žaliava. Siuvame iš sabalų, šinšilų, audinės, karakulio, lapės, bebro, avikailio, mutono. Jei norite puikių ir labai kokybiškų kailių teks išleisti ne vieną. Daug kas kalba kad gariuose nepirkti, taciau parduotuviu kainos kandziojasi doh. Dar šalčiau bus su švilpiko ir šermuonėlio kailiniais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...