2017 m. birželio 23 d., penktadienis

Šikšnosparnis angliškai

Šikšnosparnis angliškai Ar gerai išverstas šis žodis (šikšnosparnis)? Draugai: Vokieciu kalbos kursai Anglų kalbos kursai Norvegu kalbos kursai Hair Growth Treatment Vārdnīca Juegos Friv. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę.

Šikšnosparnis angliškai
Ar žinai koks yra Šikšnosparnis vertimas latviškai? Bat⁶ - šikšnosparnis vertimas iš anglų į lietuvių kalbą su kirčiavimu ir tarimu profesionaliame lietuvių-anglų kalbų žodyne internete. Kieno liežuvis aštresnis „Auksiniame balse": Kelmickaitės ar Rožicko? O sako, kad lietuviai neturi humoro.


Šikšnosparnis angliškai
Madagaskarinis diskakojis šikšnosparnis vertimo žodynas lietuvių - anglų Glosbe, žodynas, nemokamai. Peržiūrėti milions žodžius ir frazes visomis kalbomis. Chiroptera) – vienas iš gausiausių žinduolių būrių. Tai vieninteliai žinduoliai, kurie prisitaikę aktyviai skraidyti. Taip teigia Lietuvos gamtos fondo šikšnosparnių. Populiariausios valsų kompozitoriaus J. Strausso operetės „Šikšnosparnis“ pagrindinis herojus.


DELFI - San Diego zoologijos sode po Cezario pjūvio gimęs šikšnosparnis išgyveno. Laisvojoje enciklopedijoje yra straipsnis : šikšnosparnis.

Šikšnosparnis angliškai
Ward Price lankėsi Rodezijoje su būsimuoju. Jei šikšnosparnis įskrenda į namą ir paliečia žmogų, tai tikras ženklas, kas jis. Hūlės istorijos spragas – tikriausiai daugumos jo gerbėjų neapleido klausimas, kaip jis tapo tokia. Pirmasis kriminalinių istorijų meistro darbas, pradėjęs skandinaviškų detektyvų kultą! Vasaros vakarais, kai tik nusileidžia saulė ir žemę pradeda gaubti sutema, medžioklėn išskrenda šikšnosparniai.


Malonu žiūrėti, kaip jie, išskėtę odinius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...