2017 m. birželio 22 d., ketvirtadienis

Spragtukas ir pelių karalius

Spragtukas ir pelių karalius Didžiojoje salėje Kino filmas ZERO III Bilieto kaina 4,- Eur. Kai į skandalą su narkotikais įsipainiojusi prokurorė paskelbia aukcioną. Ačiū, Daumanto mamytei, už video filmo „Mūsų darželis“ sukūrimą. Filmas "Albertas Žirkliarankis" žiūrėtas daugybę kartų, bet kažkodėl neatsibostantis. Populiariausios baletas, geriausiai žinoma dėl savo įspūdingas ir dar nesenstantis muzikos Čaikovskio, paverstas animacinis filmas prisitaikymo režisierių iš. Kovo 11-ąją: filmas ir pokalbiai su aktore Virginija Kochanskyte.


Filmas apie tragiškus Bostono maratono įvykius.

Spragtukas ir pelių karalius
Timo Talerio lėlės“ – tai lyg pirmosios. Devynmetė mergaitė gyvena namuose, kuriuose pilna nuostabių daiktų ir dar daugiau. Jis dukterėčiai atveža dovaną - medinį lėlę, spragtuką. Stebuklingą Kalėdų naktį įsisiūbavusi Merės vaizduotė įpučia gyvybę medinei lėlei. Režisierius Andrej Končalovskij Žanras nuotykių filmas. Nesugaunamieji herojai Tomas ir Džeris rengiasi dar vienai neįtikėtinai kovai.


Peliukas Džeris nori būti baleto šokėju, bet. Hofmano pasakos versija - tai Kalėdinė istorija apie gyvus žmones ir atgijusius žaislus. Nuo sausio 1 dienos Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti filmas SPRAGTUKAS 3D.

Spragtukas ir pelių karalius
Padovanokite vaikams nuotykius apie. Filmukai internetu - Power Rangers Visas Filmai. Andrei Konchalovsky fantastinis, veiksmo miuziklas Trukmė: 110 min.


Spragtukas” (Nutcracker), Anglija, Vengrija rež. Muziką baletui sukūrė kompozitorius Piotras. Filmas pasakoja apie tris labai skirtingas viename bute gyvenančias jaunas moteris.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...