2017 m. birželio 23 d., penktadienis

Sukneles mamai ir dukrai skelbiu

Sukneles mamai ir dukrai skelbiu Prie dukros suknelės pridesui batukus, bolero ir galvos. Vienodos Kriksto sukneles mamai ir dukrai. Mamai 42 dydis, dukrytei mazdaug 74-80.

Sukneles mamai ir dukrai skelbiu
Dizainerė Vaida Čerkasienė siūlo megztas krikšto sukneles netgi pačioms mažiausioms. Galimas Mamos ir dukros vienodų suknelių variantas. Parduodu viena karta dėvėta sampano spalvos krikštynu suknele mamai ir dukrai. Nuostabios sukneles mamai ir dukrai,siutos ,Lelialanki".
Sukneles mamai ir dukrai skelbiu
Komplektukas mamai ir dukrai: mamos suknelė dydis etiketėje XS, bet sakyčiau kad S tikrai.


Dydis mamai M-L , mergaitei 10-12 men. Siutos pagal užsakymą, yra svarkeliai, vyrams 2. Parduodu baltas krikstynu sukneles siutas pagal uzsakyma mamai ir dukrai. Nauja suknelė tunika mamai ir dukrai. Mergaitiškas dydis skirtas 3-4 metų. Baltos krikstynu sukneles mamai ir dukrai. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys. Kai Jūs skambinate ar rašote, nepamirškite paminėti, kad jūs radote šį skelbimą rinka.


Sukneles mamai ir dukrai skelbiu
Parduodame pagal individualų užsakymą Žirnis ir Pupa Boutique siūtas sukneles mamai ir dukrai (galima pirkti ir atskirai). Antrąjį gegužės savaitgalį, 7−8 dienomis, PPC „Ozas“ vyks paroda „Mano mamos vestuvinė suknelė“, kuriai savo mamų ir močiučių sukneles. Nariai, kurie peržiūrėjo šį skelbimą taip pat susidomėjo šiais daiktais:. Mamos suknelė užsisega diržu, bei vidiniu užtrauktuku nugaroje. Jūros žalumo aksomo komplektukas mamai ir dukrai. Tiulio fėjų“ šeimininkė, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė pasikvietusi būrį garsių mamų ir dukrų pristatė savo.


Siūlome savo vienodas sukneles siūtas pagal užsakymą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...