2017 m. birželio 25 d., sekmadienis

Tai nutiko jemene

Tai nutiko jemene Tai nutiko jemene Salmon Fishing in the Yemen. Lasse Hallström sukurta romantinė drama, kurioje pagrindinius vaidmenis atliko. Vienas šeichas mano, kad lašišų žvejyba praturtintų jo žmonių.

Tai nutiko jemene
Romantinė komedija l 2017-02-12 anonsas. Pirmuosiuose kadruose režisierius pasiūlo žiūrovams kabliuką ir aiškiai žino, kad visi ant jo užkibs. Tiesą sakant, meškerės viršūne, atsirėmusi. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €.
Tai nutiko jemene
Britų aktorė Emily Blunt itin mylima. Filmų vakaras Parašykite komentarą Go to comments.


Jie atiduoda paskutines santaupas, rizikuoja savo ir vaikų gyvybe, tačiau nesustabdoma banga veržiasi pas mus. Tai pasakojimas apie vienišą žvejybos specialistą. Jis gauna pasiūlymą pakeisti nelaimingą vienos šalies piliečių gyvenimą. Alfredas Džounsas gauna paklausimą elektroniniu laišku iš Harietės Četvud–Talbot, kuri atstovauja turtingą Jemeno šeichą. Apie tai, kaip šeichas savo dykumų šalyje nutare užveisti. Lietuvos žiūrovų pamėgtų filmų „Šokoladas" ir „Brangusis Džonai" režisierius bei „Oskaro" premiją už „Lūšnynų milijonieriaus" scenarijų pelnęs scenaristas. Turtuolis Mohamedas užsimano, kad Jemeno dykumos upelyje pradėtų plaukioti lašišos.


Tai nutiko jemene
Tačiau juk tai praktiškai neįmanoma. Nuoširdusis šeichas tvirtai tiki, kad gyvenimas Jemene staigiai pagerėtų, jeigu dykumoje žmonės galėtų užsiimti žemdirbyste ir dalyvauti. Prisijungti Pageidavimai mVx leidiniai Kontaktai. Naujausi ir geriausi filmai online tik pas mus! TV laidos, serialai, animacija, filmai - nuo dokumentikos iki siaubo. Užeik ir žiurek be jokiu registracijų bei.


Papildoma informacija: Trukmė: – min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...