2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Versta oda angliskai

Versta oda angliskai Oda, Skin, , , Translation, human translation, automatic translation. Tartan, tartanas (škotiškas audinys). Anglų kalboje vadinami "ballerinas" dėl panašumo į profesionalią balerinų avalynę - puantus.

Versta oda angliskai
Viduje su kailiu, o iš išorės lygi versta oda. Moteriška avalynė - VAGABOND moteriški verstos odos lygiapadžiai laisvalaikio aulinukai. Jis padavė didelį oda įrištą albumą. VAGABOND moteriški juodos verstos odos aulinukai su raišteliais KALEY - Bato išorė: natūrali odaBato vidus: tekstilėVidpadis: odaBato padas: aukštos kokybės.


Versta oda angliskai
Casual, Smart Casual, Business Casual):. Dėvimos kelnės su švarku, aunamasi įspiriamais ar verstos odos batais. Kurioziškiausia, kad net ir Günterio Grasso tekstas verstas iš anglų kalbos. Albert Sánchez Pińol „Šalta oda“ (2006), Alessandro Piperno „Su. Kaip angliskai traktorius - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Labai gražūs,kokybiški,natūralios,verstos odos,sodrios,tamsiai violetinės. Ecco batai, pagaminti iš natūralios odos ir aukščiausios kokybės sintetinių medžiagų.


Alcantara verstos odos sildomas, vartomas salonas idealios bukles. Vartotojo instrukcija anglų kalba 9CK xDrive akcijos paketas - LCxx Oda.

Versta oda angliskai
Neretai tokių batelių oda dekoruojama mažomis skylutėmis. Nauji verstos odos mokasinai - loaferiai - Nauji labai stilingi, verstos odos mokasinai, dydis 43. Prabangios anglų firmos Carlton London. Dabartinės lietuvių kalbos tekstyno grožinės literatūros dalyje, versto užsie-.


Pati brangiausia avalynė yra vokiška, angliška, itališka. Privalu žinoti, kad avalynė gaminama iš dviejų rūšių odos: verstos ir lygios.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...