2017 m. liepos 31 d., pirmadienis

65 Jubiliejaus sveikinimai

65 jubiliejaus sveikinimai Yra graži ir nuostabi diena, Kuri šiais metais tik viena. Jubiliejiniai sveikinimai (80 metų). Gražus kaip rytmečio dangus, Tavo gimtadienis brangus.

65 Jubiliejaus sveikinimai
Pateikiame kokybiškai atrinktus sveikinimus 60 - mečiui. Būkit laimingi, kai lapus žarsto rudenio vėjas, Būkit laimingi, kai snieguolė tirpsta delne, Būkit laimingi, kai metai į praeiti bėga, Būkit laimingi, šiandien, rytoj ir. Matai, saulute šoka su menuliu tango. Sveikinimų žodžiai jubiliejaus proga.
65 Jubiliejaus sveikinimai
Informacija: Paskelbta: Pirmadienis, 2016 sausio 04 10:03.


Kad svarbūs sumanymai būtų sėkmingi ! Gimtadienio sveikinimų tekstai, atvirukai. Liemenė gimtadienio jubiliejaus proga,18,21,25,30,40,50. Lietuvos tinklinio federacija nuoširdžiai sveikina trenerę Jolitą Virbickienę 65 metų jubiliejaus proga. Už gražius žodžius ir sveikinimus dėkojame ir savo mieliesiems. Norite padovanoti išskirtinę dovaną jubiliatui, bet nežinote ką? Prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimas Norvegijos Karaliui Haraldui V jubiliejaus proga. Lietuvos futbolo federacija su 65 metų jubiliejumi sveikina vieną geriausių visų laikų Lietuvos futbolo gynėjų, Vilniaus „Žalgirio" žaidėją, buvusį.


65 Jubiliejaus sveikinimai
Nuoširdžiai sveikiname Jus gražaus jubiliejaus proga ir linkim: bukit stiprūs,būkit kantrūs. Sukurtos temos: 65 Diskusijose pasisake: 3593. Pagrindinis Kultūra Šaukoto biblioteka šventė 65-ąjį jubiliejų. Ubartui – sveikinimai jubiliejaus proga. Už indėlį į automobilių sportą 65 metų proga plakete apdovanotas Stasys. Vytautas Grybauskas – 90 metų jubiliejaus proga už labai didelį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...