2017 m. liepos 5 d., trečiadienis

Aksomo sukneles

Aksomo sukneles Siūname šių modelių sukneles iš aksomo ir siunčiame į visus Lietuvos miestus. DELFI - Savaitgalį Palangoje vykstančios „ENEOS 1006 km” lenktynės sulaukė kiek netikėto svečio – čia kelioms valandoms užklydo garsi. Grazi geleta suknele dydis 36 beveik nauja vos kelis katus deveta.

Aksomo sukneles
Prabangi juoda aksomo kokteilinė suknelė. Privalu turėti: ypatingas stiliaus akcentas – aksomas. Svarbiausias suknelės akcentas glūdi jos dirže, kuris pagamintas iš tinklelio. Suknelė pagaminta iš minkšto elastingo.
Aksomo sukneles
Aromatinė dekoratyvinė suknelė - stilingas ir originalus automobilių ir namų.


Tai nuostabi vienetinė 2014 metų kolekcijos suknelė. Sveikos merginos:) esu čia nauja narė. Visi parduodami rūbeliai yra nauji,geros kokybės, jei kyla klausimú, visada laukiu Jūsú laiškučiú:) Esu sážininga bei. Lt; Balmain S princesa 28 € 97 Lt; Aksomine, nuostabi suknele Aksomine, nuostabi. Sportinių šokių suknelė vaikų, jaunučių grupėms. Nešvarius aksomo gaminius rekomenduojama atiduoti į cheminę valyklą, bet kartais valome ir namuose. Panešiotas aksomas pradeda blizgėti, nes pūkai susivelia ir atspindi šviesą. Apsivilkusi ilgą ar trumpą aksomo suknelę arba pasirinkusi aksomo palaidinės ir sijono derinį, prie kurių priderinsi prabangius aksesuarus.


Aksomo puosni suknele - Grazi, puosni aksomo suknele mergaitei 2-3m. Peciai 25cm, rankove 32cm, visas ilgis 45 cm. Kažkada mano mama dėvėjo juodą tobulo šilkinio aksomo suknelę. Tokia ji buvo graži, kad iki šiol negaliu pamiršti. Laisvai krentanti medžiaga ir plačios rankovės – iš viduramžio dvarų atkeliavusi klasika.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...