2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

Antigone aprasymas

Antigone aprasymas Tada Polineikas su savo armija puolė miestą, ir broliai. Eteoklis išvijo Polineiką ir užėmė sostą. Antikinė literatūra – senoji literatūra.

Antigone aprasymas
Tas pavadinimas yra kilęs iš italų kalbos žodžio antico, kuris savo ruožtu yra atsiradęs išlotinų kalbos būdvardžio antiquus. Netrukus pro tas pačias duris pasirodo Ismenė. Ar tu žinai, kad mūs Oidipo negandais.


Antigonė nepaklūsta įsakymui ir ryžtasi palaidoti brolį.

Antigone aprasymas
Aš tai žinojau ir todėl tave iš rūmų. ANTIGONĖ — Kreonto giminaitė, Haimono sužadėtinė. Sofoklio kūriniai literatūros kritikus žavi siužetų. Išsikviečiau, nes vienai noriu pasakyt. Vilniaus mažasis teatras kartu su Kultūros paramos fondu „Rūta”. Pristato 9 klasių moksleiviams Šiaulių kultūros centre spektaklį „Antigonė“. Rašinio pavadinimas, Janina Degutytė ,,Antigonė.


Mokslo įstaiga, Vilniaus Gerosios Vilties vid. Temos pavadinimas: Sofoklis "Antigonė" Pen.

Antigone aprasymas
Viešbučio Pulman Antigone (Prancūzija) aprašymas, nuotraukų galerija, lankytojų komentarai, vertinimai ir atsiliepimai. Montpelieris miesto kultūra, ekskursijos rajone, Hotel Kyriad Montpellier Centre - Antigone viešbutis yra gera vieta atsipalaiduoti po sunkios. Aprašyti jų klaidos, neištikimybės, karai, vedybos. Citadines Montpellier Antigone viešbučio aprašymas, vertinimas ir svečių atsiliepimai. Nominacija Auksiniam scenos kryžiui (“Apsivalymas”). Užsakovo pateikta detali informacija apie projektą (projekto aprašymas, kategorijos ir kt.).


ANTIGONE siekia savo tikslų, kovodama su visomis negatyvios diskrimina- cijos formomis. Aktoriams suteikiama tik esminė informacija ir veikėjų aprašymas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...