2017 m. liepos 3 d., pirmadienis

Aukso prabos tikrinimas

Aukso prabos tikrinimas Tikrinant auksą mes naudojame elektroninį aukso testerį Mizar M 24. Nepamirškite apžiūrėti gaminio prabą, jei rasite, žirgą su iškeltu kalaviju , žinokite, jog šis. Vienas gana akivaizdus ženklas perkant auksą ar sidabrą tai praba.

Aukso prabos tikrinimas
Skirtingai nei kitais tikrinimo būdais šiuo prietaisu nėra pažeidžiama papuošalo išorė. Ir aplamai jeigu tokie tikrinimo metodai visur tai galima tokiu ziedu. Tačiau tikrintojai akivaizdžiai pastebėjo gaminyje esantį klaidinantį ženklinimą: Lenkijos oficialus ženklas tvirtino Lenkijoje galiojančią 500 aukso prabą, o šalia. Siaip grynas auksas 999 prabos man atrodo yra minkstas ir su dantim gali. Tai man idomu pasidare ar cia jau pasenes tikrinimo budas ar.


Pereiti į Rusijos aukso prabos - Labiausiai paplitęs 585 prabos auksas, kurio spalva priklauso nuo priemaišų. DELFI - Tauriųjų metalų (aukso, sidabro, platinos ir paladžio) gaminius. Antai 958 prabos auksas yra geltonų tonų, o 500 ir 375- rausvų. Buityje tiksli aukso spalva nenurodoma; čia spalvos pavadinimas turi tik. Aukso ir sidabro prabai nustatyti naudojame ypač patikimą tauriųjų. Tai buvo bene viskas, ką buvo galima padaryti neturint tinkamos prabos nustatymo įrangos.


O jei falsifikatas praeitų aukso turinio tikrinimą, tai monetos svoris. Auksas ir sidabras bei investavimas dažnam yra aktuali tema.

Aukso prabos tikrinimas
Dar vienas tikrinimo būdas – svėrimas – su juo reikia neapsigauti įtarinėjant gerą daiktą. DĖL TAURIŲJŲ METALŲ GAMINIŲ TIKRINIMO PROCEDŪROS, PRABOS. Todėl gali pasitaikyti atvejų, kad užsienyje įsigiję 333 prabos aukso gaminį jūs kaip ir neapgaunamas. Titulinis » Idėjos jūsų vestuvėms » …kad žiedai žibėtų auksu ! Prabos ženklu arba Lietuvos valstybiniu kontroliniu prabavimo ženklu bei gamintojo. Atidarę voką, pirmiausiai nustatome kiekvieno Jūsų aukso dirbinio prabą.


Kad nustatytume aukso prabą, mes naudojame prabavimo akmenį ir reagentą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...