2017 m. liepos 30 d., sekmadienis

Avokado uztepele beata

Avokado uztepele beata Gvakamolei reikės: 1 prinokusio avokado, pusės žaliosios citrinos sulčių, pusės citrinos sulčių, pusės čili pipiro, 1 pomidoro, druskos, kelių šakelių kalendros. Zingeris įsitikinęs, kad ne tik gurmaniško skonio patiekalų mėgėjams patiks paprasta trintų avokadų užtepėlė, kuriai paruošti reikės:. Avokado užtepėlė - guacamole Avokado užtepėlė pastaraisiais metais išpopuliarėjo ir Lietuvoje.

Avokado uztepele beata
Dažnai net ir lietuvių kalba parašytuose receptuose. Nuostabi užtepėlė ir labai greitai dingsta nuo stalo ;) Greita. Iš avokadų išimkite kauliuką ir šaukšto pagalba minkštimą dėkite į dubenį.


Nors ši užtepėlė atrodo labai lengva savo skoniu, tačiau sotumo.

Avokado uztepele beata
Gal zinote kokiu idomesniu salotu ar patiekalu is avokado bigsmile. Darau avokadu uztepele ant duoniuku ar pakepintos duoneles:. Be jokių konservantų gamintos užtepėlės ilgai nestovi, be to, ilgėliau laikant prastėja jų skonis, keičiasi spalva. Avokadas — laurinių šeimos visžalis 6—15 m aukščio medis. Porcijos: 4-6 Paruošimo sudėtingumas: lengvas Ruošimo laikas: 10 min. Reikalingi produktai: 1 avokadas, nuluptas, be kauliuko 400 g. Tepame šaukštelį kremo ant batono, dedame rūkytos lašišos gabalėlį ir pabarstome žalumynais.


DELFI - Įprastomis dienomis nors kartą per dieną valgau patiekalą su daugybe šviežių arba termiškai apdorotų daržovių. Beata gamina dviejų rūšių sumuštinius su juoda duona.

Avokado uztepele beata
Karštai rūkytos skubrės užtepėlė pagal Beatą. Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir. Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė. Reikės trijų avokadų: kiekvieną apipjauti per pusę palei kaulą ir pasukti į skirtingas puses, kad gražiai atsivertų. Beatos virtuvė", Laisvos valandos, 2009. Avokadą sutrinkite kartu su druska ir citrinos sultimis.


Kaip sako pati Beata: “Lengvai ir greitai pagaminamas pyragas be glitimo ir be gramo pridėtinio cukraus. Arbūzą, avokadą bei fetą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Sportuojantiems aktualūs receptai ir patarimai Foto: Beata, Braškės su pipirais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...