2017 m. liepos 22 d., šeštadienis

Citrina su vandeniu lieknejimui

Citrina su vandeniu lieknejimui O citrina ir laimas turi daug vitaminų, kurie padeda naikinti. Sparčiai plintantis vandenyje virtų citrinų gėrimas, priešingai nei dietos, neverčia nieko atsisakyti. Citrinų vandenį reikia gerti tuščiu skrandžiu, likus maždaug pusvalandžiui iki valgymo.

Citrina su vandeniu lieknejimui
Paruošimas: Išspauskite citriną ir smulkiai supjaustykite petražoles. Dozavimas: Gerkite šio namuose pasigaminto gėrimo. Ar verta kiekvieną dieną pradėti nuo stiklinės vandens su citrina ir medumi?


Ar toks gėrimas išties turi stebuklingo poveikio mūsų sveikatai?

Citrina su vandeniu lieknejimui
Dar prieš keletą metų medus su citrina buvo tai, ką gerdavau peršalus. Tačiau vien šis gėrimas nedaug tepadėdavo, todėl buvau skeptiška. Vanduo su citrina stiprina imunitetą – citrinose yra daug vitamino C, kuris padeda organizmui kovoti su peršalimu. Ryte tik atsikelus labai gerai isgert puses citrinos sulciu su stikline. Pirma mintis, kuri šauna į galvą, – dieta. O antra, deja: vienos stebuklingos dietos nėra.


Jei kas nors tokią išrastų, pasaulis – bent jau žavioji jo. Gerti vandenį su citrina šiuo metu ne tik sveika, bet ir madinga. Daugybė įžymybių ir paprastų žmonių visame pasaulyje kalba apie kone. Namų gamybos limonadas – vanduo su citrina yra ne tik labai skanus, numalšinantis troškulį geriau nei bet kuris kitas gėrimas, bet ir gerai atgaivinantis karštą. Taip pat labai svarbu gerti ne tiesiog vandenį iš čiaupo, o mineralinių druskų. Citrina su vandeniu lieknejimui – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų.


Jei tris dienas gersi tik vandenį ar skaidrų sultinį, kilogramai greičiausiai. Prieš pusryčius – puodelis negazuoto vandens su kelias lašeliais citrinos sulčių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...