2017 m. liepos 23 d., sekmadienis

Filmai kurie sugraudina

Filmai kurie sugraudina Ar buvo tokių filmų, per kuriuos nuriedėjo ašara? DELFI - Kas jau kas, bet kino pasaulio žmonės, žiūrėdami filmus, verkti neturėtų.

Filmai kurie sugraudina
DELFI - BBC atrinko 20 filmų, kurie sugraudina ir pravirkdo vyrus. Sąrašas sudarytas remiantis skaitytojų laiškais. DELFI - Kiekvieną penktadienį rubrikoje „Filmas savaitgaliui“ - tik patys įdomiausi filmai, kuriuos tiesiog būtina pamatyti. Siūlome naujausias juostas palikti kino teatrams ir pateikiame 10 kino klasika virtusių filmų, kuriuos turėtų išvysti kiekviena moteris. Vieni filmai prajuokina, kiti sugraudina.


Tačiau yra ir tokie filmai, kurie įkvepia ir motyvuoja :) Pasidalinkite, kokie matyti filmai yra įkvėpę jus? Meilė neapibrėžiama ir negali būti įsprausta į rėmus, ką atskleidžia tiek mūsų, tiek aplinkinių patirtis. If only (ar only if :D DDD) ir šiaip jaučiu dar daug. Jau balandžio 26 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodysianti penktoji vienos iš žinomiausių parodijų komedijos „Pats baisiausias filmas“ dalis nustebins. Seip mane sugraudino filmux "Gywenimas yra grazus",:Zalioji mylia". Man toks filmas buvo "Mirtininkas eina".


URAGANAS", tai gal vienintelis filmas, kuriame, mane tikrai nuosirdziai sujaudimo pagrindinio. Tai filmai priverčiantys susimastyt ir filmai kurie sugraudino. Filmas tiesiog pakeri, įtraukia ir nepaleidžia. Daug kartų prajuokina, sukrečia ir sugraudina. Tiesiog nėra tokio žodžio, kuris apibūdinti šio filmo. Filmas labai sugraudino, o sugraudino todėl, kad buvo laikas, kad negalėjai net galvoti.


Nesuprantu uz ka toks nuobodus filmas turetu buti nominuotas blush2.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...