2017 m. liepos 6 d., ketvirtadienis

Galvos papuosalai kudikiams

Galvos papuosalai kudikiams Apsilankykite jau dabar ir išsirinkite aksesuarus kūdikiams! Aksesuarai ir papuošalai Yra 31 produktų. Galvos juostelė "5 šilko gėlytės".

Galvos papuosalai kudikiams
Išskirtiniai (proginiai) lankeliai. Laisvas juosteles galite rasti albume LAISVI DARBAI (jei šiuo metu tokių yra). Norėdami užsisakyti, šiame albume esančias, rašykite. Balta puošni galvos juosta, gumelė, papuošalas mergytei krikštynoms ar kitai ypatingai progai.
Galvos papuosalai kudikiams
Galvajuostė juosta gymytė galvos papuošalas krikštui.


Juostelė yra tampri, gerai priglunda prie galvos, neveržia. Tinka bet kam: tiek mažama kūdikėliui, tiek bet kokio amžiaus mergytei. Plaukų juostelę puošia rožytė. SIUNTIMAS NEMOKAMAS + Dovanėlės. Nudžiuginkite savo artimą žmogų ! Rūbeliai kūdikiams – suknelės, pėdkelnės, sijonėliai, bateliai. Gėlės skersmuo apie 10cm Medžiaga: šifonas Juostos ilgis 36-37 cm. Madingi-stilingi-plaukų aksesuarai-papuošalai plaukams internetu.

Galvos papuosalai kudikiams
Rankų darbo plaukų segtukai, lankeliai, puoštos.


Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminiai, madingi ir stilingi aksesuarai mergaitėms - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums. Plona galvos juostelė plaukams, labai tampri, visiškai nespaudžianti galvytės. Nuostabiai atrodo ir ant kūdiki. Tačiau šie papuošalai neatrodo prasčiau nei tie, kuriuos įsigyjame aksesuarų parduotuvėse, todėl antroji jų paskirtis niekam nė į galvą neateitų. Maitinimo karoliai, apyrankės, auskarai, kramtukai kūdikiams - viskas viename! Nesvarbu ar maitinate natūraliai ar dirbtinai, šie papuošalai Jums puikiai tiks.


Papuošalą sudaro tampri, gerai besitampanti juostelė, kuri gerai priglunda bet ir neveržia galvos bei su sagtuku prisiseganti bantuku iš atlasinio kaspino. Pirmiausia kūdikis išmoksta laikyti galvą, tuomet vartytis, vėliau sėdėti, ropoti. Atspėk, koks LaQ kiškučio sodas, žaislai ir papuošalai. Galite naudoti ir skirtingu spalvų medžiagos juosteles, tuomet galvos aksesuaras bus dar smagesnis. Gairės: vaikai, vaikų aksesuarai, vaikų apranga. Tam tikri galvos papuošalai (pavyzdžiui, juostelės), jei tvirtai nesilaiko, varžo judesius ir pan.


Idėja Verslui – Dovanos Kūdikiams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...