2017 m. liepos 23 d., sekmadienis

Gimdymo kursai vilniuje

Gimdymo kursai vilniuje Mergaites pasidalinkit patirtim, kurie nesciuju kursai geriausi Vilniuje. Kuriuose moko kvepuoti gimdymo metu, moko kaip keisti sauskelnes ir t. Norintys daugiau sužinoti apie nėštumą, gimdymą ir naujagimio priežiūrą po gimdymo, kviečiami dalyvauti trijų paskaitų cikle "Gimties.

Gimdymo kursai vilniuje
Gerbiamieji tėveliai, maloniai Jus kviečiame dalyvauti Centro poliklinikos Nėščiųjų mokyklėlės organizuojamuose nemokamuose užsiėmimuose, kuriuose bus. MOKYMAI NĖŠČIOSIOMS - tai 2-3 valandas. Neapsisprendi, lankyti kursus nėščiosioms ar ne? Paskaitos nėščiosioms ir moterims po gimdymo: Akušerijos.
Gimdymo kursai vilniuje
Susitikimo tema: II nėštumo pusė, gimdymas, laikotarpis po gimdymo.


Mano Šeimos akademija - Vilnius poliklinikose- kursai "Mūsų rūpestis - sveikas. Krikščioniškieji gimdymo namai - Miško g. Organizuojami kursai nėščiosioms padės sustiprinti ryšį su naujagimiu. Vilnius, Naujininkų poliklinika, Dariaus ir Girėno g. Nėščiųjų kursai Vilniuje, paskaitos organizuojamos „Philips Avent“. Tinkamas maitinimas – vienas svarbiausių veiksnių, lemiančių mažylio augimą, vystymąsi. Nuotoliniai žindymo kursai - pagal susitarimą. Kas galėtų parekomenduoti nemokamus neščiųjų kursus Vilniuje?

Gimdymo kursai vilniuje
Paskaitų metu tėveliams suteikiama žinių, reikalingų siekiant moters ir vyro psichinės ir fizinės sveikatos, nėštumo, gimdymo ir pogimdyviniu periodu, užtikrinant.


Užsiėmimai skirti įgyti pasitikėjimo savimi, drąsos, kuri reikalinga ne tik nėštumo, gimdymo, bet ir naujagimio priežiūros metu. Kviečiame gandro belaukiančias šeimas sužinoti visas nėštumo ir gimdymo. Kaunietės gali vykti į Vilnių, klaipėdietės - į Vilnių, jei tik yra toks noras ir poreikis. Profesionaliuose nėščiųjų kursuose paprastai būna atskirti pelai nuo grūdų. Altamedica Šiaurės klinikoje veda gydytojas. Kineziterapeutės praktiniai mokymai (1grupė). Reikia nueiti ir pamatyt pabendraut. Išklausiau dvejuose Kauno gimdymo namuose vykusius kursus.


Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras. Kaune jų tuo metu nebuvo, tad du savaitgalius su vyru praleidome Vilniuje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...