2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

Gimdymo namai klaipeda

Gimdymo namai klaipeda Olga Šaudvytienė (35) - Gydytojas akušeris ginekologas. Mažos rizikos gimdymo poskyris, vedėja Sigita Neverauskienė, 396579. Klaipėda Ligoninės informacijos tel.

Gimdymo namai klaipeda
Registruokis tik paskaitęs atsiliepimus. Uostamiestyje esantys gimdymo namai. Kvieičiame mamytes diskutuoti ir dalintis patirtimi apie gimdymą šiuose gimdymo namuose. Dėl to atsiradus galimybei, kad gimdymą priima tik akušerės.


Gimdymo namai klaipeda
Gydytojai gimdymo namuose turi suteikti visą įmanomą rūpestį ir globą. Ar galiu važiuoti gimdyti į bet kuriuos gimdymo namus? Ligoninę, kurioje ketinote gimdyti, pasieksite tik po valandos? Vieninteliai privatūs gimdymo namai Lietuvoje! Jauki aplinka, profesionalų komanda, saugumas ir rūpestinga globa. Susirinkti daiktus į gimdymo namus geriausiai būtų dar iki gimdymo.


Klinikoje teikiamos ambulatorinės ir stacionarinės paslaugos. Daugiau nei dešimtmetį čia veikė pirmieji privatūs gimdymo namai. Patarimai nėščiosioms, ką reiktų su savimi turėti ruošiantis į gimdymo namus.

Gimdymo namai klaipeda
Todėl norėčiau pasidalinti savo istorija, galbūt labiau skirta moterims, verčiančia gerai pagalvoti, kuriuos gimdymo namus rinktis. Krikščioniškieji gimdymo namai - Miško g. Gimdymas namuose „versus“ ligoninėje. Beautiful Baltic Zemaitija Klaipeda Sea Gate. Suformuota ligoninės struktūra, atidaryti pagrindiniai skyriai, prijungtos poliklinikos bei gimdymo namai.


Gal galite man parasyti i el pasta kur daromas Klaipedoje isvalymas, esu. Rasite informaciją apie savo namų ar butų remontą bei interjerą. Kai gimdymų skaičius rajonuose mažėja ir gimdymo skyriai ten uždaromi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...