2017 m. liepos 12 d., trečiadienis

Grazus zodziai mamai nuo dukros

Grazus zodziai mamai nuo dukros Gražiausi žodžiai mylimiausioms Mamoms nuotraukos (12). Gražūs žodžiai padėkai bet kokia proga. Laisvūne vėjau, kai skrisi nerūpestingais žemės keliais, sutikęs mano mamą pakštelk jai į skruostą, kad atmintų, kaip.

Grazus zodziai mamai nuo dukros
Dėkojame visiems konkurso "Laiškas mamai" dalyviams. Tavo meilė man spindi kaip patys gražiausi deimantai. Ta jauki prieglauda, tylūs ir aiškūs tavo žodžiai, lengvi mostai, reiškiantys meilę. Iš vaikystės atsimenu mamos žodžius: "Atmink, dukra, kad žmogus tave gali apgauti, išduoti, paniekinti, bet.


Grazus zodziai mamai nuo dukros
Motinos dienos proga skelbėme tradicinį konkursą "Laiškas mamai". Ačiū tau už meilę, už naktis bemieges, Už švelnumą rankų, šilumą širdies. Visada tu būsi kaip gražiausias žiedas Gėrio ir kantrybės. Mama - pats brangiausias žemėje žmogus. Tai sveikinimai mamos dienos proga turi būti patys gražiausi ir geriausi! Mamos dienai išsirink nuostabų sveikinimą. Megztinis - drabužis velkamas ant vaikų, kai jų mamoms šalta. Gairės: mamos diena, gražūs žodžiai, b. Ir norisi, kad jie – nebylūs žodžiai.


Grazus zodziai mamai nuo dukros
Nuoširdžiai sveikiname Tave labai gražaus ir prasmingo jubiliejaus proga. Dukros laiškas mamai: „Mano mama - tai viskas viename“. Et, kartais bendraamžių tarpe jaučiuosi išskirtinė - juk žodžiai "mėšlungis", "alergija". Puikių sprendimą rado amerikietė Gina Majors, kuri dukrai gimtadienio. Tavo veiksmai daugiau pasako apie tave nei tavo žodžiai. Gimtadienio proga linkiu visko, kas paprasta, bet gražu - laimės ir pilnatvės jausmo, didelių svajonių ir jų išsipildimo, skanaus torto ir geros kompanijos, su kuria.


Meilė mamai pats tyriausias jausmas todėl ir myliu. Mama toks galingas žodis suteikiantis gyvenimą. Gyvenimas nueitas tavo kelias, iš kurio negrįžtamai mes. Iš lopšinių pas Tave sugrįžus Aš - dukra - Tavoj širdy pražydus. Prasmingi žodžiai apie kūdikius, vaikus, mamas, motinystę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...