2017 m. liepos 26 d., trečiadienis

Isskrendantys pauksciai

Isskrendantys pauksciai Panašų atstumą kasmet įveikia ir daugelis kitų gyvūnų, jie keliauja vesti. Tai reiškia, kad netrukus danguje išvysime išskrendančių žąsų būrius, išgirsime su. Gegutės atvirkščiai - pirmiau išskrenda suaugę paukščiai.

Isskrendantys pauksciai
Kur ziemoja isskrendantys pauksciai. Kiti sparnuočiai - ne gandrai, gervės ar vandens paukščiai, migruoja. Gausiais būriais, panašiais į juodą, tirštą debesį, šie paukščiai vėlyvą rudenį išskrenda į pietus. Ten jie nesiskiria vieni su kitais, laikosi darniais.


Isskrendantys pauksciai
Klimato pokyčius jaučia ir paukščiai, kurie jau ne pirmus metus, užuot išskridę, pasilieka žiemoti ar išskrenda iš Lietuvos vėliau. Kiek paukščių rūšių išskrenda į šiltuosius kraštus? Respublikinio vaikų piešinių ir nuotraukų konkurso „LIETUVOS PAUKŠČIAI 2015“ LAIMĖTOJŲ DARBAI - Duration. Lietuvoje, išskrendantys į šiltuosius kraštus paukščiai. Veiviržėnų šimtų gervių būrys iš toli priminė pievose besiganančių avių bandą. Kodėl kai kurie paukščiai žiemą išskrenda į šiltuosius kraštus? Antis Gandras Gulbė Kregždė Pempė Žiemojantys paukščiai.


JŪRATĖ MILIAUSKAITĖ - SEKMADIENIS - IŠSKRENDA PAUKŠČIAI. Didžiausia legalios lietuviškos muzikos duomenų bazė.

Isskrendantys pauksciai
Savaitės tema „Išskrendantys paukščiai“. Atnaujinta: Pirmadienis, 12 spalio 2015. Mokėmės piešti paukštelius, klausėmės paukštelių balsų, gaminome įvairius. Kęstutis Jauniškis kūrinys Išskrendantys paukščiai.


Atraskite tūkstančius unikalių meno kūrinių iš nepriklausomų Lietuvos dailininkų, skaitmeninio meno kūrėj. Rudeniop elektros perdavimo sistemos operatoriaus „Litgrid“ specialistų dienotvarkę pakoreguoja ir permainingi orai, ir vasaros buveines.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...