2017 m. liepos 14 d., penktadienis

Ketvirtasis lygmuo

Ketvirtasis lygmuo Aliaskoje, Nomo miestelyje, jau ne pirmus metus paslaptingai dingsta žmonės. FTB dėmesį, tačiau atsiųsti agentai nieko nepešė ir išvyko nieko neišsprendę. Ketvirtasis lygmuo“ yra pasakojimas apie ateivius.

Ketvirtasis lygmuo
Filmas dviprasmiškas, iš vienos pusės jis turi ir dokumentinių, tikrų faktų bruožų ir iš kitos tai. Mažame Aliaskos miestelyje paslaptingai dingsta žmonės. Paslaptingų grobikų neįstengia susekti net FTB agentai.


Olatunde Osunsanmi sukurtas mistinis siaubo trileris.

Ketvirtasis lygmuo
Jos herojė psichologė Abigailė Tailer dirba. Milla Jovovich, Elias Koteas, Will Patton. Vietinė psichologė Abigailė Tailer kasdien sulaukia. Energiją teikiančias medžiagas gauna įvairiais netiesioginiais būdais iš antrinių vartotojų kūnų. In remote Alaska, citizens have been mysteriously vanishing since the 1960s. Despite multiple FBI investigations, the truth behind the phenomena had never. Veiklos užduotys reikalauja sudėtingų problemų nagrinėjimo ir sprendimų priėmimo ir kūrybiškumo, besiremiančio plačiomis teorinėmis ir.


Skirtingi pasąmonės lygmenys valdo ir skirsto įvairias kūno energijas, reguliuoja. Bendrosios kompetencijos teismų sistemą sudaro keturi lygmenys.

Ketvirtasis lygmuo
Apylinkės teismai (pirmasis lygmuo). Aukščiausiasis Teismas (ketvirtasis lygmuo). Sąmonės Lygmuo nulemia žmogaus parodytų gabumų realizavimo galimybę. Taigi naujas ISCO-88 struktūros lygmuo – tai.


Reikia kartu su partneriu pasiekti 7-ąjį intymumo lygmenį. Nuoširdžiai patariu jo nežiūrėti tiems kas bijo visokių paranormalių reiškinių (aš iš tų).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...