2017 m. liepos 21 d., penktadienis

Kiek kainuoja siuntimas is sportsdirect

Kiek kainuoja siuntimas is sportsdirect Labas o siuntimas kainuoja ir per kiek laiko ateina prekes? Europos parduotuvių aprašymai (siuntimo mokestis, atsiliepimai ir pan.). Uzsisakem siuntini is "SPORTS DIRECT", atejo per 8. Jau šį ketvirtadienį vasario 09 dieną 22h apsiperkam kartu! Internetinės parduotuvės be tarpininkų50 žin. SportsDirect išparduotuvė25 žin. Pristatymas į Lietuvą: priklauso nuo prekių kiekio, oficialiai skelbiama kaina – nuo €£8,32 už siuntinį.


Kiek kainuoja siuntimas is sportsdirect
Siuntimu rūpinasi tarpininkas Barlin Delivery Limited, kuris. Jums į namus kainuos žymiai pigiau nei. Taigi užsakome visas prekes, kokios tik yra šioje. Kaip naudotis terminalu ir kiek tai kainuoja, rasite ČIA. Kiek kainuoja užsakyti prekes:. Sveiki, kas savaitę darau sportsdirect. O stai jums as turiu pasiulyma, siuntimas ten kainuoja berods 16svaru beveik 70lt, Jums kainuotu tik 20lt, kiek beuzsisakytumet prekiu:) Gavus jau prekes. Pasiruošk žiemai pasinaudojant didžiausiomis.


Siuntimo kaina vos 3€ visam Jūsų pirkinių krepšeliui.

Kiek kainuoja siuntimas is sportsdirect
Birzelio 4-5d darysiu uzsakyma, uz atsiuntima imu is zmogaus 25Lt nesvarbu kiek prekiu jis perka, siaip siuntimas kainuoja 60Lt is to psl. Nike kedai, minimaliai nesioti, pirkti sportsdirect uk. Koks tarpininkavimo mokestis (kiek kainuoja užsakymas iš eBay, sportsdirect.com, Amazon ar pan.)? Mokestis priklauso nuo prekių kainos ir siuntimo išlaidų. Ir galiausiai atkreipkite dėmesį į siuntimo kainą, kuri kartais būna didesnė už.


Taip pat verta pasidomėti, ar parduotuvė garsi, kiek ilgai ji veikia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...