2017 m. liepos 5 d., trečiadienis

Kuno riebalu procentas skaiciuokle

Kuno riebalu procentas skaiciuokle Kūno riebalų masės procentas yra jūsų kūne esančių riebalų ir kūno. Paskaičiuokite savo kūno riebalų procentą (lbs arba kg - coliai arba cm). Kiek jūsų kūne yra riebalų nurodo kūno riebalų procentas – riebalų masės. DELFI - Yra daug būdų, kaip įvertinti žmogaus kūno riebalų ir liesosios masės kiekį. Toliau aprašyti dažniausiai taikomi metodai. Jis kalba apie riebalo procenta ant kuno, jis matuojamas su tokia. Kūno analizė - tai procesas , kurio metu su analizatoriumi atliekama Jūsų kūno analizė ir apskaičiuojama: KMI, riebalų, raumenų santykis, vidiniai.


Kuno riebalu procentas skaiciuokle
Taikant šią formulę neatsižvelgiama į žmogaus fiziologines ypatybes bei nutukimo procentą. KMI < 18,5 – žmogaus kūno svoris per mažas, yra rizika susirgti tam tikromis ligomis dėl. Pastaba: asmenims, kurių kūno riebalų procentas yra labai didelis. Tuo tarpu procentinis kūno riebalų masės mažėjimas įvardijamas kaip riebalų mažinimas. Idealus kūno svoris ir riebalų masės procentas. OMRON kūno riebalų matuokliai naudoja jūsų asmens duomenų profilyje išsaugotą ūgio reikšmę, kad nustatytų jūsų KMI klasifikaciją. Kai kurie žmonės mano, kad apskaičiuoti, ar kūno svoris yra idealus, galima.


Yra įvairių būdų apskaičiuoti kūno masės riebalų procentą. Kūno formos skaičiuoklė leidžia apskaičiuoti įvairius parametrus jūsų kūno, pavyzdžiui, savo idealų svorį, kūno riebalų ir kūno riebalų procentą, svoris be riebalų.

Kuno riebalu procentas skaiciuokle
Centre kūno riebalų kiekis įprastai matuojamas X Scan Plus II aparatu, kuris parodo riebalų kiekį kilogramais, jų procentinę išraišką, pateikia palyginimą su. Nutukimui diagnozuoti naudojamas kūno masės. US Navy ir JAV armija sukūrė kūno riebalų formulę procentą. Kaip žinia, vienas iš sveikatos būklės rodiklių yra kūno kompozicija: t. Aš visada stengiuosi likti nuošalyje nuo šių dalykų, aš turiu per daug riebalų.


Rimtai ten yra labai gerą kūno riebalų procentas skaičiuoklė galima rasti. Kūno masės indeksas (KMI) – žmogaus masės ir ūgio kvadrato santykis, medicinoje ir mityboje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...