2017 m. liepos 20 d., ketvirtadienis

Lietuviškas horoskopas

Lietuviškas horoskopas Kaip ir visi, taip ir mūsų protėviai mėgo žvilgčioti į ateitį, tačiau spėliojo jau ne pasiskolinę tolimų kraštų ne visai tinkančius kitose vietose pastebėjimus, bet. Kiek ženklų sudarė lietuvišką Zodiaką? Pavyzdžiui, klausytojai ausis pastatydavo, kai ji pasakodavo apie pačios sudarytus Paukščių ir Medžių horoskopus.

Lietuviškas horoskopas
Ateinantys metai nebus tik lengvas pasivaikščiojimas. Lietuvai ir jos žmonėms paruošė tikrą kliūčių ruožą. Lietuviški horoskopai pagal Eugeniją Šimkūnaitę.


Lietuviškas horoskopas
Po šventųjų paveikslais - zodiako ženklai. Kaip jūs reaguotumėte, jei, atsivertę tradicinį horoskopą savaitgaliui, vietoje savo ženklo Mergelės. Гороскоп на удачу" - KINUOSE NUO LIEPOS 17 D. Griežlės mergelės esančios labai mielos, gero būdo, tylokos, besivaržančios, o kad jau prabylančios – tai ne pasidžiaugti. Vardo skaičius: 4 Vardo reikšmė: Saulė iš lietuvių žodžio „Saulė“. Saulė – dangaus kūnas, o taip pat ir baltų mitologinė dievybė, Saulė. Dienos, savaitės, mėnesio, metų horoskopas. Zodiako ženklai, astrologija, numerologija.


Nuo to laiko žiemą ir vasarą keliavome ir gyvenome Lietuvos kaimuose, rinkdami senąsias lietuviškas dainas, papročius ir tikėjimus, gilinomės.

Lietuviškas horoskopas
Augalų ir žolynų horoskopai pagal daktarę Eugeniją Šimkūnaitę. Piestupio upokšnių žaliavo lietuviškos džiunglės, vandenyse nardė šarvuotos žuvys. Susipainioję tarp tų horoskopų kreipėmės pagalbos į senovės baltų kalendorinių švenčių, Mėnulio ir Saulės ciklų mokslo žinovą, žurnalistą. Kartais verčiau pradėti nauja (arba išvis nieko nepradėti) nei bandyti užbaigti sena. Užsitarnavote poilsio ir galimybės prasiblaškyti.


Asmeniškai pasirenkantis žmogaus horoskopas su jo mini. A B D E G I J K L M N O P R S Š T U V Ž.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...