2017 m. liepos 5 d., trečiadienis

Masazuotoju kursai siauliuose

Masazuotoju kursai siauliuose Programos dalyviai turės puikią galimybę susipažinti su klasikinio masažo pagrindais. Sveiki,kada vyksta tokie kursai Siauliuose ir kokios butu kainos ? Kviečiame mokytis visus, kurie nori pasisiūti ne tik sau, bet ir kitiems.

Masazuotoju kursai siauliuose
I grupė: siuvimo kursai pradedantiesiems Pradžia: kovo 28 dieną 17. Mokymo centras "Idėjos grožio verslui" siūlo: intensyvūs 4 rūšių MASAŽŲ KURSAI KAUNE Išmoksite klasikinio bei dar 3 pasirinktų masažų subtilybių ir gausite. Kviečiame pasimėgauti masažo malonumais pas Laurą Janušonienę, Kaune ! Masažo namai - puiki proga atsipalaiduoti ir atgauti prarastas jėgas masažo metu.
Masazuotoju kursai siauliuose
Organizuojame masažavimo kursus Vilniuje;. Dabar lankau ajurvedinio masažo kursus.


Labas merginos, ar kas lanke Misakovu kursus Siauliuose? Kirpėjų, masažuotojų kursai Šiauliuose - Forumai pagal gyvenamą. Tik idomu kur kokie atsiliepimai, kainos? Tai 2 dienų apmokymai, kurių tikslas yra supažindinti busimus veido masažo meistrus su ypatinga meistriškumo filosofija, suteikti specialistų rankoms reikalingų. Vaikų Kineziterapija Kaune… Gydomoji mankšta. Atpalaiduojančio Tailando masažo kursai.


Masazuotoju kursai siauliuose
Norėdami pagerinti gyvenimo kokybę, sustiprinti atsparumą ligoms, stresui, žmonės turėtų dažniau vienas kitą lytėti. Neformalaus ugdymo centro veiklos formos: organizuota tikslinė savišvieta, kursai, seminarai, paskaitos, pratybos. Darius jau yra įteikęs per 800 sertifikatų, savo masažo mokiniams Lietuvoje ir. ARTIMIAUSIOS MASAŽŲ KURSŲ DATOS: (registracija būtina). KLASIKINIO MASAŽO KURSAI ŠIAULIUOSE TIK 500LT. Mokymo centrai, kursai Lietuvoje, papildomas mokymas, perkvalifikavimas, kalbų kursai, manikiūro kursai, grožio kursai, masažo kursai, vadybos kursai, buhalterių kursai, buhalterinės.


Mokymo kursai apsaugos darbuotojams Šiauliuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...